ez KIRÁLY! sorba olvasod a hsz-eket és válaszolgatsz...te nagy maciiiii! a medveszőrömről van szó, a kandalló előtt, de már leszedtem a hirdetést...négyen szoktunk ott aludni, dr.genyau(macska), joan baez(másik macska), cuncus(a részem) és én...de kefélni csak cuncussal szoktam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem is valamelyik poen nagyágyú, de nem jön be ki. ha tipp akkó Gáza!
nem korhelylevest gyártok, hanem rakott krumplit...krumplival, kolbásszal, sok tojással, rengeteg tejföllel meglocsolva..

ez a mi szeretett edespillenk!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk van ilyen szórakozóhely! igyunk ott?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus tudom, láttam a gogelen és gondoltam is rád :D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
akarom mondani Géza!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 09:37

sztem is valamelyik poen nagyágyú, de nem jön be ki. ha tipp akkó Gáza!
Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldöttel. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 09:52

basszus tudom, láttam a gogelen és gondoltam is rád :D:D:D:D:D:D
szal helyesen: Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldött üzenetre. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Szilvácska Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 09:59

Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldöttel. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
Jóóó reggelt G.G.
És persze a legmenőbb nappalisoknak is!
Gyerekeknek jobbulást, felnötteknek szép napot kíván és égi áldást osztva
J.
És persze a legmenőbb nappalisoknak is!
Gyerekeknek jobbulást, felnötteknek szép napot kíván és égi áldást osztva
J.
Küldtem néked priv. lev.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 10:02

szal helyesen: Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldött üzenetre. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Szilvácska Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
ez pedig a mi kedves szilvank!

tom,ha te voltal,nagyon szepen köszönöm!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

na fiuk,kinek mi jut erröl eszebe?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
csakis Szilva es kulonbozo testreszei, de ne felejtsuk el a paleszt se :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A mi Szilvácskánk ilyen kitárulkozó?!!! Te szégyenteljes Prune hagytál ily fotót készíteni!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
a fiatalokat? akkor én se nagyon beszélhetek bele.

próbáld meg még eccer. mert nem kaptam semmit.
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Megtettem.
Hol vannak a szebbnél szebb asszonyok és lányok? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol vannak a szebbnél szebb asszonyok és lányok? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)