ennyi maradt a konyhabol es mar a füstöt,putriszagot sem szidja senki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 20:45

nos: rumi köszönöm, kicsit tényleg megállja a helyét a szöveg... bár felvettem bűnbánó magdolna képemet és beleturbékoltam a fülébe, hogy ne nagyon nézze a konyhát...de először csak azt mondta, hogy még jó hogy nem történt nagyobb baj...a többit, keményebbet majd máskor vágja a fejemhez...és még annyit mondott, hogy kicsit antikolt lett a lambéria....és hogy putri szag van...de ezt már azóta kétszázszor...viszont a rakott krumplim isteni lett....na ennyit erről

na talan most

prune jobbrol a masodik
a céklám meg túl ecetes, de fiam igy cereti
nos: rumi köszönöm, kicsit tényleg megállja a helyét a szöveg... bár felvettem bűnbánó magdolna képemet és beleturbékoltam a fülébe, hogy ne nagyon nézze a konyhát...de először csak azt mondta, hogy még jó hogy nem történt nagyobb baj...a többit, keményebbet majd máskor vágja a fejemhez...és még annyit mondott, hogy kicsit antikolt lett a lambéria....és hogy putri szag van...de ezt már azóta kétszázszor...viszont a rakott krumplim isteni lett....na ennyit erről
engedely megadva!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 20:31
Tisztelt Szőkenő Bizottság!
Az alábbiakban nyújtom be pályázatomat a cím elnyeréséért. Barátnőmmel, É. Pillével ma tankoltunk a tigrises kútnál. Amikor már telement a tank és megakadt a fej, akkor kicsit még töltögettem hozzá, hogy csurig legyen. Közben Pille és én vihorásztunk mindenfélén. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már a földre folyik a benzin. Ekkor Pille és én újabb vihorászássorozat után befejeztük a tankolást, és zsebkendővel kezdtük törölgetni a kocsiról a benzint, miközben újra vihorászni kezdtünk. Ha kellenek tanúk, akkor felkeresem a két kasszás fiút, akik bent röhögtek rajtunk, majd fapofával elvették a pénzt, mikor fizettem, és távozásunk után újra hasukat fogva röhögtek. Ezt onnan tudom, hogy láttam őket az üvegablakon. Amit egyébként mi is tettünk még jóval utána.
Ha mindehhez hozzávesszük a mai konyhai akciómat, akkor reményeim szerint egyenes úton haladok a cím elnyeréséhez.
Üdvözlettel: G. Szilvia

Az alábbiakban nyújtom be pályázatomat a cím elnyeréséért. Barátnőmmel, É. Pillével ma tankoltunk a tigrises kútnál. Amikor már telement a tank és megakadt a fej, akkor kicsit még töltögettem hozzá, hogy csurig legyen. Közben Pille és én vihorásztunk mindenfélén. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már a földre folyik a benzin. Ekkor Pille és én újabb vihorászássorozat után befejeztük a tankolást, és zsebkendővel kezdtük törölgetni a kocsiról a benzint, miközben újra vihorászni kezdtünk. Ha kellenek tanúk, akkor felkeresem a két kasszás fiút, akik bent röhögtek rajtunk, majd fapofával elvették a pénzt, mikor fizettem, és távozásunk után újra hasukat fogva röhögtek. Ezt onnan tudom, hogy láttam őket az üvegablakon. Amit egyébként mi is tettünk még jóval utána.
Ha mindehhez hozzávesszük a mai konyhai akciómat, akkor reményeim szerint egyenes úton haladok a cím elnyeréséhez.
és ne feledd el hozzátenni a konyhai akciódhoz, amire ugyebár felhivtam figyelmedet: vazze, mi van a hajaddal? leégetted?

Mennem kell legyetek jók sexeljetek sokat ciao...

kapja be, drága para!

behuzodok a dohanyzosarokba es szudokuzok,szoljatok,ha a gruppen kezdödik
szomoru....
hianyoznak a lanyok,nincs egy epkezlab ötlet sem
hianyoznak a lanyok,nincs egy epkezlab ötlet sem
akkor tedd vissza az égre, kérlek. ott a helye. ha most gombásznék az erdőben, akkor nem látnék mukkot sem, rumi és horzi indulhatna a keresésemre. basszus, olyan hideg van, megfagynék.
öh, csak egy picit kikapcsoltam, mert idegesített, hogy a monitorra világít...
gyerekek, felkelt vazi! remélem, szineset álmodott :)
vazze, fiúk! melyikőtök nyúlta le a holdat? körbejártam a fél házat, sehol sem lelem. (azért csak a fél házat, mert féltem a sötétben.) a kert végiben folyik a patak, még előjönnek a mumusok, s letámadnak. jaj!
Nem tudom az van-e de valamire rá kellett fognom a perverzségemet.
Különben amelyik kutya ugat az nem harap...
Csak ritkán, de akkor nagyot hammmm
Különben amelyik kutya ugat az nem harap...
Csak ritkán, de akkor nagyot hammmm

egyik ötlet sem elvetendő. előbb közétek fekszem, aztán lenyaljátok rólam a vizet. de aztán törölgessetek is szárazra.
telihold van? nem látom innen. kimegyek, elszivok egy cigarettát, megnézem.
telihold van? nem látom innen. kimegyek, elszivok egy cigarettát, megnézem.
Öh a telihold 3 napja fogy....
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 11. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 20:09

És ha törölköző helyet lenyalom rólad a vizet?!
Fújj ma nagyon disznó vagyok, de ez valahogy adja magát ilyenkor teliholdkor előjön belőlem a farkas és még a lovat is felfaljja és nem marad más csak egy izzószemű veszett farkas... Hamm..

Fújj ma nagyon disznó vagyok, de ez valahogy adja magát ilyenkor teliholdkor előjön belőlem a farkas és még a lovat is felfaljja és nem marad más csak egy izzószemű veszett farkas... Hamm..

És ha törölköző helyet lenyalom rólad a vizet?!