erre csak egy idezettel tok valaszolni:
"Hova lettek a lányok, most ki a fasz csinál rendet? "
"Hova lettek a lányok, most ki a fasz csinál rendet? "
amugy szep jo reggelt minden nappalilakonak!
jóregg!
nem aludtam éjszaka...kötöttem vazinak egy finom, meleg gyapjútakarót..180x220as...egy sima egy fordított...kék-zöld kockás...a torkom televan szöszökkel...leöblíteném
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 11. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 22:52
nem aludtam éjszaka...kötöttem vazinak egy finom, meleg gyapjútakarót..180x220as...egy sima egy fordított...kék-zöld kockás...a torkom televan szöszökkel...leöblíteném
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 11. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
oké
léci ne azt a takarot
gyapjut, mostnába őregecskés hangulatom van, jo?
léci ne azt a takarot
gyapjut, mostnába őregecskés hangulatom van, jo?
Mit hozzak kedves?Rumos tea jo lesz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:04
jóregg!
Szép jó reggelt.
nem kell tea, te kellesz
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt, kedveseim!
Kellemes napot mindenkinek. Menjetek ki egy kicsit az udvarra futkározni, amíg szép az idő :-)
Kellemes napot mindenkinek. Menjetek ki egy kicsit az udvarra futkározni, amíg szép az idő :-)
olyan hideg van, jobb itt a nappaliban
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:15
Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt, kedveseim!
de most sokan vannak nem tom eloltani a szomjad :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A kíváncsi
Azért nevezik így, mert a vulva állapotát
már jól ismerve szokatlan helyekre téved,
noha különbséget tud tenni a jó és a rossz
között.
A felfedező
Nevét azért kapta, mert fejét szegve s
felágaskodva felemeli az őt eltakaró ruhát, s
felfedi gazdája meztelenségét. Lemezteleníti
a számára ismeretlen vulvát is, s szemérmét
elfedő ruhájától megfosztja minden szégyen
nélkül. A szégyenérzést egyáltalán nem ismeri s
nem törődik senkivel, nincs belátással semmire.
Ami az egyesüléssel kapcsolatos, nem idegen
neki. Beható ismeretei vannak a vulva
nedvtartalmáról, hőfokáról és egyéb
állapotairól, melyek kutatásában lankadatlan.
Tudniillik, bizonyos vulvák, melyek külsőre
tökéletesek, húsosak és puhák, belülről sok
kívánnivalót hagynak maguk után s nem
nyújtanak sok örömet, mivel nem elég melegek,
nagyon nedvesek vagy egyéb fogyatékosságaik
vannak.
reklamálni pedig Muhammad an-Nefzawi-nál kell:D:D:D
Azért nevezik így, mert a vulva állapotát
már jól ismerve szokatlan helyekre téved,
noha különbséget tud tenni a jó és a rossz
között.
A felfedező
Nevét azért kapta, mert fejét szegve s
felágaskodva felemeli az őt eltakaró ruhát, s
felfedi gazdája meztelenségét. Lemezteleníti
a számára ismeretlen vulvát is, s szemérmét
elfedő ruhájától megfosztja minden szégyen
nélkül. A szégyenérzést egyáltalán nem ismeri s
nem törődik senkivel, nincs belátással semmire.
Ami az egyesüléssel kapcsolatos, nem idegen
neki. Beható ismeretei vannak a vulva
nedvtartalmáról, hőfokáról és egyéb
állapotairól, melyek kutatásában lankadatlan.
Tudniillik, bizonyos vulvák, melyek külsőre
tökéletesek, húsosak és puhák, belülről sok
kívánnivalót hagynak maguk után s nem
nyújtanak sok örömet, mivel nem elég melegek,
nagyon nedvesek vagy egyéb fogyatékosságaik
vannak.
reklamálni pedig Muhammad an-Nefzawi-nál kell:D:D:D
Udvar brr most jöttem be hideg van :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt, kedveseim!
szia!
majd 10 után szaladgálunk...és viszek a játszóra kalapácsot, meg 100as szöget, mert lassan szétesik a mászóka:D:D:D kisasszony? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
majd 10 után szaladgálunk...és viszek a játszóra kalapácsot, meg 100as szöget, mert lassan szétesik a mászóka:D:D:D kisasszony? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt, kedveseim!
beszámolnék a nappali hasznáról: amíg itt rumi farkával voltam elfoglalva, a kétéves fiam levette a szandiját, a nadrágját és felvett egy alsónacit, majd visszahúzta a nadrágot és a szandit is (mert eddig pelus volt rajta, de miután elvégezte reggeli tevékenységét megvált a pelustól, és kellett a gatya)...vagyis evvel azt akarom mondani, hogy gondos anya hiányában a gyerek önállósul...köszi rumcájsz, hogy a farkad közzé tetted
sziasztok, kedves barátaim.
bulizgassatok nyugodtan, én addig eltakaritom ezt a halom sörösdobozt. de halkan dorbézoljatok, vazi szunnyad az új takaró alatt.
na, munkára fel! néha azért sajnáljatok picit.
bulizgassatok nyugodtan, én addig eltakaritom ezt a halom sörösdobozt. de halkan dorbézoljatok, vazi szunnyad az új takaró alatt.
na, munkára fel! néha azért sajnáljatok picit.
napsugaras joreggelt minden kedves lakotarsnak es latogatonak!
ez kelte vagy nyugta?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
kelte,nyugta,ne kötekedj,szep es ez a lenyeg!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejfájós Reggelt....

Gennyzsakszem