velem valami nagy baj lehet, mert elsőre furulyázni olvastam! mondom akkor kimegyek én is az udvarra, hátha az enyémen akartok valamelyiken játszani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:15
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt, kedveseim!
Kellemes napot mindenkinek. Menjetek ki egy kicsit az udvarra futkározni, amíg szép az idő :-)

Kellemes napot mindenkinek. Menjetek ki egy kicsit az udvarra futkározni, amíg szép az idő :-)
A rumos teára én is beneveznék, de ha lehet tea nélkül, mert az utálom!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt nem tehetitek velem! tegnap kora délutántól termeltetek 10 oldalt közel 200 hsz-el! végig olvassam, vagy valaki összefoglalja nekem, h ki ne maradjak valami fontosból!
Szép jó reggelt mindenkinek! Gyerekek tőccsön valaki páleszt, mert szét kell csapatnom a sült kolbit!
a sok alkohol :D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejfájós Reggelt....
kelte,nyugta,ne kötekedj,szep es ez a lenyeg!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ez kelte vagy nyugta?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

napsugaras joreggelt minden kedves lakotarsnak es latogatonak!
sziasztok, kedves barátaim.
bulizgassatok nyugodtan, én addig eltakaritom ezt a halom sörösdobozt. de halkan dorbézoljatok, vazi szunnyad az új takaró alatt.
na, munkára fel! néha azért sajnáljatok picit.
bulizgassatok nyugodtan, én addig eltakaritom ezt a halom sörösdobozt. de halkan dorbézoljatok, vazi szunnyad az új takaró alatt.

na, munkára fel! néha azért sajnáljatok picit.
beszámolnék a nappali hasznáról: amíg itt rumi farkával voltam elfoglalva, a kétéves fiam levette a szandiját, a nadrágját és felvett egy alsónacit, majd visszahúzta a nadrágot és a szandit is (mert eddig pelus volt rajta, de miután elvégezte reggeli tevékenységét megvált a pelustól, és kellett a gatya)...vagyis evvel azt akarom mondani, hogy gondos anya hiányában a gyerek önállósul...köszi rumcájsz, hogy a farkad közzé tetted

szia!
majd 10 után szaladgálunk...és viszek a játszóra kalapácsot, meg 100as szöget, mert lassan szétesik a mászóka:D:D:D kisasszony? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
majd 10 után szaladgálunk...és viszek a játszóra kalapácsot, meg 100as szöget, mert lassan szétesik a mászóka:D:D:D kisasszony? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt, kedveseim!

Udvar brr most jöttem be hideg van :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt, kedveseim!

A kíváncsi
Azért nevezik így, mert a vulva állapotát
már jól ismerve szokatlan helyekre téved,
noha különbséget tud tenni a jó és a rossz
között.
A felfedező
Nevét azért kapta, mert fejét szegve s
felágaskodva felemeli az őt eltakaró ruhát, s
felfedi gazdája meztelenségét. Lemezteleníti
a számára ismeretlen vulvát is, s szemérmét
elfedő ruhájától megfosztja minden szégyen
nélkül. A szégyenérzést egyáltalán nem ismeri s
nem törődik senkivel, nincs belátással semmire.
Ami az egyesüléssel kapcsolatos, nem idegen
neki. Beható ismeretei vannak a vulva
nedvtartalmáról, hőfokáról és egyéb
állapotairól, melyek kutatásában lankadatlan.
Tudniillik, bizonyos vulvák, melyek külsőre
tökéletesek, húsosak és puhák, belülről sok
kívánnivalót hagynak maguk után s nem
nyújtanak sok örömet, mivel nem elég melegek,
nagyon nedvesek vagy egyéb fogyatékosságaik
vannak.
reklamálni pedig Muhammad an-Nefzawi-nál kell:D:D:D
Azért nevezik így, mert a vulva állapotát
már jól ismerve szokatlan helyekre téved,
noha különbséget tud tenni a jó és a rossz
között.
A felfedező
Nevét azért kapta, mert fejét szegve s
felágaskodva felemeli az őt eltakaró ruhát, s
felfedi gazdája meztelenségét. Lemezteleníti
a számára ismeretlen vulvát is, s szemérmét
elfedő ruhájától megfosztja minden szégyen
nélkül. A szégyenérzést egyáltalán nem ismeri s
nem törődik senkivel, nincs belátással semmire.
Ami az egyesüléssel kapcsolatos, nem idegen
neki. Beható ismeretei vannak a vulva
nedvtartalmáról, hőfokáról és egyéb
állapotairól, melyek kutatásában lankadatlan.
Tudniillik, bizonyos vulvák, melyek külsőre
tökéletesek, húsosak és puhák, belülről sok
kívánnivalót hagynak maguk után s nem
nyújtanak sok örömet, mivel nem elég melegek,
nagyon nedvesek vagy egyéb fogyatékosságaik
vannak.
reklamálni pedig Muhammad an-Nefzawi-nál kell:D:D:D
de most sokan vannak nem tom eloltani a szomjad :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan hideg van, jobb itt a nappaliban

Jó reggelt, kedveseim!

Jó reggelt, kedveseim!

nem kell tea, te kellesz
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt.