ha jol emlekszem,a charlotte a harlot....
még eccer elküldtem és másodjára kértem rá olvasási visszaigazolást is.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:02
itt tenyleg nem mukszik semmi.nem kaptam meg,de majd csak megjon.
mi ez a bizonytalanság, h csak lehet?
csak elmondom nektek ezt a poént, aztán takaritok is tovább.
Egy ir, egy mexikói és egy szőke hapsi egy épület 20. emeletén dolgoznak. Eljön az ebédidő, az ir megszólal: - Marhasült káposztával! Ha még egyszer ezt kapom ebédre, kiugrom az épületből!
A mexikói is kobontja kajáját, felkiált: - Bassza meg a burritóját! Ha még egyszer ezt kapom, én is ugrom!
A szőke férfi is megnézi az ebédjét: - már megint bolognai szendvics! Ha még egyszer ez lesz az ebéd, én is ugrom veletek!
Másnap, mikor az ir kinyitja az ebédes dobozát, látja, hogy megint marhasült van káposztálva.Puff, kiugrik a huszadikról. A mexikói meglátja a burritót, ő is ugrik. A szőke pasas észreveszi a bolognai szenyót, kiugrik a többiek után.
A temetésen az ir felesége sirdogál: - Ha tudtam volna, hogy ennyire utálja a marhasültet káposztával, sosem raktam volna neki ebédre!
A mexikói neje is pityereg: - Tacot vagy enchiladát is csomagolhattam volna szegénykémnek! Nem gondoltam, hogy ennyire elege van a burritoból!
Mindenki a szőke férfi feleségéhez fordul, ő megszólal: - Ne nézzetek rám! A férjem mindig maga csomagolta az ebédjét...
kac-kac-kac
Egy ir, egy mexikói és egy szőke hapsi egy épület 20. emeletén dolgoznak. Eljön az ebédidő, az ir megszólal: - Marhasült káposztával! Ha még egyszer ezt kapom ebédre, kiugrom az épületből!
A mexikói is kobontja kajáját, felkiált: - Bassza meg a burritóját! Ha még egyszer ezt kapom, én is ugrom!
A szőke férfi is megnézi az ebédjét: - már megint bolognai szendvics! Ha még egyszer ez lesz az ebéd, én is ugrom veletek!
Másnap, mikor az ir kinyitja az ebédes dobozát, látja, hogy megint marhasült van káposztálva.Puff, kiugrik a huszadikról. A mexikói meglátja a burritót, ő is ugrik. A szőke pasas észreveszi a bolognai szenyót, kiugrik a többiek után.
A temetésen az ir felesége sirdogál: - Ha tudtam volna, hogy ennyire utálja a marhasültet káposztával, sosem raktam volna neki ebédre!
A mexikói neje is pityereg: - Tacot vagy enchiladát is csomagolhattam volna szegénykémnek! Nem gondoltam, hogy ennyire elege van a burritoból!
Mindenki a szőke férfi feleségéhez fordul, ő megszólal: - Ne nézzetek rám! A férjem mindig maga csomagolta az ebédjét...
kac-kac-kac
rumi, ne izgasd magad. akkor én is hülye fasz vagyok. és azt hiszem, itt mindenki
te jó ég! mire gondolhattál, mikor félreolvastál?
kikerem magamnak!!!!itt senki nem hulye fasz, legfeljebb kicsit dilis :D
Rumi,en reggelent mar alig varom erjek be a munkaba,hogy nyugodtan tudjam elfoglalni a helyem a nappaliba
Rumi,en reggelent mar alig varom erjek be a munkaba,hogy nyugodtan tudjam elfoglalni a helyem a nappaliba
köszi. küldtem a viszontválaszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:08
Törölt felhasználó (21812)
Én kivételesen megkaptam :-)
Akkor válaszolok rá :-)
Akkor válaszolok rá :-)
cuncus, személy szerint én azért vagyok itt, mert ceretlek benneteket. és rohadt jól érzem magam itt a nappaliban. tutti biztos, hogy nem vagyok normális.
azt hittem ezt írod: szopás, h félreolvastam
Ez a kép honnan van? Jó csaj!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
itt senki se normális? akkor ez a bolondok háza!
Téged képzel ilyennek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:34
hazaérek, benyomom a gépet. amig beindul, elszaladok pisilni és készitek egy forró kávét. oszt leülök, olvasom a rengeteg nappalit. később benyomom a mest, ott kapok egy jó reggel puszit (este) parától... zűrös egy élet.
surdapapa, tölts add a butykost, hörpintek egy korty pájinkát én is - ha már megint ideevett a fene engemet.
surdapapa, tölts add a butykost, hörpintek egy korty pájinkát én is - ha már megint ideevett a fene engemet.
viszontválasz megérkezett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ecetes a szopás? vagy a cékla szopós? hogy van ez?
a hiba az én készülékemben van! akkoriban én is félreolvastam vmit, azt hittem arra reagálsz!
a kep a netröl van es valahogy ilyennek kepzellek,ezert tettem ezt fel
különben a cime valoban the harlot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
különben a cime valoban the harlot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ha a külsőm nem is ilyen, belül néha én is ilyennek érzem magam.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:44
a kep a netröl van es valahogy ilyennek kepzellek,ezert tettem ezt fel
különben a cime valoban the harlot
különben a cime valoban the harlot
pusz ma reggel valoban ment....
remelem visszakapom
remelem visszakapom

Gennyzsakszem

Pemornop
Iveta M