gondolkodas nelkul IGEN
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:44
Törölt felhasználó (21812)
Oké, a mai utolsó kérdés (ébredezik a kisded)
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
Ha lehetőséged lenne egy varázstükörbe nézve meglátni a jövődet (a halálodat is), belenéznél?
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
Ha lehetőséged lenne egy varázstükörbe nézve meglátni a jövődet (a halálodat is), belenéznél?
Húha. Ez azért ijesztő, nem?
fogalmam sincs
joe: délutáni mellékállás. a fülészet. kell a forint.
vad: este visszajövök, akkor jöhet a masszázs.
joe: délutáni mellékállás. a fülészet. kell a forint.
vad: este visszajövök, akkor jöhet a masszázs.
belenéztem...nem leszel cuncusé....párod rájön és kinyír :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:46
NEM NEM NEM NEM NEM! de ha valaki belenéz, mondja már meg, hogy leszek-e valaha cuncusé...:):):):)
nem szabad látni a jövőnket
majd valaszolok ra ,en :))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
NEM NEM NEM NEM NEM! de ha valaki belenéz, mondja már meg, hogy leszek-e valaha cuncusé...:):):):)
OK, de akkor sajnos nem tőlem....
Én nem néznék bele. Most élem a kis "gondtalan" életemet, nem félve attól a naptól, amikor vége lesz. Ha tudnám, hogy mikor és hogyan lesz, azzal tölteném az időt, hogy megpróbáljam megváltoztatni (persze úgysem lehet), de folyton ezen agyalnék.
És akkor nem tudnék nektek kérdéseket kitalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:44
És akkor nem tudnék nektek kérdéseket kitalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké, a mai utolsó kérdés (ébredezik a kisded)
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
ja, lehet, pinát akartam neki hozni
inkább modelkedj valamelyik újságnak, jobban fizet :-D
Hát a válasz gonoszKismalac üzenetére...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
minek azt hozni?
ha itt vagy, az is itt van a lábaid közt, nem?
de én élveztem is
asszem párbajozni fogunk prunével. levezetnéd, kérlek? úgy, mint múltkor.
charlotte, meg lehet változtatni a megjósolt jövőt. könnyedén. csak elszántság kell. akarat. hit.
asszem párbajozni fogunk prunével. levezetnéd, kérlek? úgy, mint múltkor.
charlotte, meg lehet változtatni a megjósolt jövőt. könnyedén. csak elszántság kell. akarat. hit.
No, nekem most mennem kell.
Este benézek, ne írjatok már 200-300 hsz-t addig, mert nagyon nehéz követni
És rettegjetek, mert holnapra is vannak már kérdéseim!!!
Este benézek, ne írjatok már 200-300 hsz-t addig, mert nagyon nehéz követni
És rettegjetek, mert holnapra is vannak már kérdéseim!!!
Az nem cucuson, hanem a puncuson fog múlni...
2-es 5-ös, de kell egy melegedő is :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát, a rendelkezésre álló infó alapján ki az a kettő, akit elengednél? :))
Az haggyán, demég milyen kívánatos van ott :-D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:50
minek azt hozni?
Csak vigyázni kell, hogy az elszántsággal kiharcolt új jövő ne legyen rosszabb a megjósoltnál :-)))
nekem is volna kérdésem: normális az, hogy egy kétéves FIÚ egész nap öltözködik? kb ötször vette le a pólóját, és az alsónacija elérhető helyen van, tehát azt is cserélgeti, a "cipikről" nem is beszélve...
de gonosz nem egy puncit akar, hanem bele akar fulladni! ahhoz kevés egy punci.
basszus, nem akarok visszamenni dolgozni! itt akarok maradni veletek! asszem elmegyek gyesre, akkor elég időm lesz
basszus, nem akarok visszamenni dolgozni! itt akarok maradni veletek! asszem elmegyek gyesre, akkor elég időm lesz
lehet hogy randija lessz :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:52
nekem is volna kérdésem: normális az, hogy egy kétéves FIÚ egész nap öltözködik? kb ötször vette le a pólóját, és az alsónacija elérhető helyen van, tehát azt is cserélgeti, a "cipikről" nem is beszélve...

Gennyzsakszem

REDROSE8
Sugar Baby