Na jó ha nem jön velem senki akkor egyedül fogok elnyújtózni a kádban egy finom marcipános tortával és egy kis citromos ásványvízzel.
Ez a vacsora nem akar összeállni ahogy látom...
Ez a vacsora nem akar összeállni ahogy látom...

ÁÁÁÁ, én beérem most simán a dugással is, most egy ideig nem vagyok alkalmas nyalásra, az meg úgy hogy néz ki, hogy viszonzatlanul csinálja nekem valaki? Amúgy a sors fintora, hogy van egy nő, aki eléggé tetszik és négyesben csinálhatnánk jövő héten, de hát pont most kellett ennek a qrva....na szóval mindegy.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka,köszönöm,de hol csesztem el?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Van a beszúrt URL-ben egy kis betolakodó: az a bizonyos "%20" ! :))))http://www.lbs-gleichenberg.ac.at/servieren/servieren_ettl_april05/Bilder/005_jpg_%20jpg.jpg
Ha azt kitörölöd, "beugrik" a kép :)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha azt kitörölöd, "beugrik" a kép :)

aranyos vagy,köszönöm szepen

Valaki hozza légyszi előre a Baranyai topicot, már 3x néztem, de sehol nem lelem:-(
én is nagyon köszönöm katinka, lekötelezel :) el fogjuk árulni a titkot ruminak is :)
Vacakol az MSN...
Már megy :-D
Csak az nincs ott, akit várok...
Hát, ha pasi, akkor hormonzavar miatt megnőtt a melle...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 19:27

én nem hinném, hogy te ott nyalsz, szerintem simán csak szopsz:D:D:D az pasi inkább, nem?
részemről átengedem a 4000-est
részemről átengedem a 4000-est
Engem senki se vár BigJoe. Jó neked. Na mentem, látom, nincs rám szükség! Jó éjt.
jaj, biztos, hogy vár valaki :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:15
Törölt felhasználó (368273)

Engem senki se vár BigJoe. Jó neked. Na mentem, látom, nincs rám szükség! Jó éjt.
Én is mentem, msot valahogy mindenki elvan magával a nappalival ez egy nyugis este....
mert belaktunk. rumi fantasztikusat főzött, para tüneményesen teritett.
akkor rám már nincs is szüksége senkinek én már semmi újat nem tudok nyújtani a pezsgőkádam is már a multé....

mi a tosz? ma mindenki depis?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:21

akkor rám már nincs is szüksége senkinek én már semmi újat nem tudok nyújtani a pezsgőkádam is már a multé....

Hát azok után, hogy engem nem hívtatok a fotózásra csodálkozol, hogy depis vagyok?!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem én szabtam a feltételeket, mindíg a modell határozza meg...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:25

Hát azok után, hogy engem nem hívtatok a fotózásra csodálkozol, hogy depis vagyok?!

magadnál vagy ember? most hallgatom a stones wild horses c. számát, szerinted ki a tökömre gondolok ilyenkor?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:21