Ez csak két hosszúlépés után érvényes! :)))))
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 10. 24. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor jöjjenek az egyszavasak:
megfogadom
megfogadom
és ismét egy rövid reakció: nincs fagyállóm
- kinos vigyor - tehetetlenség - méla...
- kinos vigyor - tehetetlenség - méla...
Nekem azóta van, hogy a korai téltől meglepődött "fagyott víz" szétnyomta a Daciám motorblokkját egyik esztendőben ... :))))
Pedig lassan kell majd
Na pusszanat mindenkinek, elballagok kicsit dolgozni, majd sörzeni
nekem nincs rá szükségem, bi-bi!
én nem szennyezem a környezetet holmi négykerekű, pöccre induló, pislogó, dudáló, ikszkerékmeghajtású, ikszsebességű micsodával.
fagyálló helyett egyéb ötlet?
én nem szennyezem a környezetet holmi négykerekű, pöccre induló, pislogó, dudáló, ikszkerékmeghajtású, ikszsebességű micsodával.
fagyálló helyett egyéb ötlet?
sörözni? hétköznap? hmmm...
persze! mert a barátnődével jársz
már megint osztva vagyok.
kar,hogy nekem nem jut belöled
melyik részem kéred, para? ordenáré szavakat kérném mellőzni
azt,amelyik nem kezzelfoghato...
ér találgatni? a lelekem kéred, para?
nem Kedves,nem vagyok lelekkufar,attol is több kell
Sziasztok!
Ki mit csinált az ünnepnapon?
Én speciel Wien-be ünnepeltem magam, hogy sikerült jó áron csizmát vennem télire.
AMi idegesített, hogy nem lehetett csak maestro bankártyával fizetni a supermarketekben így kölcsön kellett kérnünk jurót a baráti pártól akikel mentünk.
Ettől függetlenül jó volt és ha itthon durvább lett volna a helyzet akkor kintmaradtunk vóna óósztriában dolgozni és pár hét múlva onnan GG-ztem volna...
Ki mit csinált az ünnepnapon?
Én speciel Wien-be ünnepeltem magam, hogy sikerült jó áron csizmát vennem télire.
AMi idegesített, hogy nem lehetett csak maestro bankártyával fizetni a supermarketekben így kölcsön kellett kérnünk jurót a baráti pártól akikel mentünk.
Ettől függetlenül jó volt és ha itthon durvább lett volna a helyzet akkor kintmaradtunk vóna óósztriában dolgozni és pár hét múlva onnan GG-ztem volna...
szia horzi. ünnepnap... hmmm... én speciel a gép előtt ültem. mikor nem a gép előtt ültem, akkor a kertet rendezgettem. még takaritottam is. olyan hétköznapos ünnepnap volt.
akkor pillekufárnak tetszen lenni?
"földiekkel jatszo égi tünemeny...."
akkor én meg ki a tökömmel szedtem makkot az erdőben?

Gennyzsakszem

smailer
Rosses