megbeszéltük mesen, lesz kérdése parának is....igaz beígértem neki egy szado-mazo szexet, de végülis ráállt
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 24. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 24. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
nem szandekom,viszont vitainditonak jo lehet...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 24. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 17:43
szerintem teljesen világos és elfogadható volt a válasz...és igaz is...de ugye most azon töröd a fejed, hogy kinek dobjad tovább a labdát? vagy inkább, hogy mit kérdezzél? ugye, édes para?
szerintem teljesen világos és elfogadható volt a válasz...és igaz is...de ugye most azon töröd a fejed, hogy kinek dobjad tovább a labdát? vagy inkább, hogy mit kérdezzél? ugye, édes para?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 24. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 17:12
megtisztelsz,hogy szemelyesen hozzam intezed a kerdest(talany,hogy miert eppen en?),a valasz nem olyan egyszerü;ha azt vesszük figyelembe,hogy az ember a legfejlettebb allat,akkor a valaszom kategorikus NEM!
mint minden allatfajnal a sexualitas a fajfenntartast kellene szolgalja,ergo:a him minel több nöstenyt szeretne teherbe ejteni.
az mes lapra tartozik,hogy a nösteny viszont a himet csak maganak akarja megtartani,ez is bizonyitott teny.
masreszt a kultura fejlödese alatt a sexualitas egyre inkabb az elvezet,mintsem a fajfenntartas celjat szolgalja.
ilyen kontextusban nezve a kerdest,a monogamia az allati nöi ösztön,valamint a vallas es azon keresztül a tarsadalmi normak egyenes következmenye,a poligamia him,ferfi ösztön.
miota a nöi egyenjogusag többe-kevesbe eldöntött kerdes,automatikusan maga utan vonja mindket nem ujabb es ujabb partner utani allando kereseset.
remelem nem voltam tul szoszatyar es zavaros.
mint minden allatfajnal a sexualitas a fajfenntartast kellene szolgalja,ergo:a him minel több nöstenyt szeretne teherbe ejteni.
az mes lapra tartozik,hogy a nösteny viszont a himet csak maganak akarja megtartani,ez is bizonyitott teny.
masreszt a kultura fejlödese alatt a sexualitas egyre inkabb az elvezet,mintsem a fajfenntartas celjat szolgalja.
ilyen kontextusban nezve a kerdest,a monogamia az allati nöi ösztön,valamint a vallas es azon keresztül a tarsadalmi normak egyenes következmenye,a poligamia him,ferfi ösztön.
miota a nöi egyenjogusag többe-kevesbe eldöntött kerdes,automatikusan maga utan vonja mindket nem ujabb es ujabb partner utani allando kereseset.
megtisztelsz,hogy szemelyesen hozzam intezed a kerdest(talany,hogy miert eppen en?),a valasz nem olyan egyszerü;ha azt vesszük figyelembe,hogy az ember a legfejlettebb allat,akkor a valaszom kategorikus NEM!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 13:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Oké, folytatom a kérdésfeltevős játékot.
Parától kérdezem, hogy szerinte az ember monogám természetű-e?
Parától kérdezem, hogy szerinte az ember monogám természetű-e?
Bocs mindenkitől, akit megbántottam.... a baj csőstől jön....
sajnálom....
ByE
sajnálom....
ByE
Surdi! A Szilva is meg én is zabálunk téged :-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 24. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 15:26
kérem kaccsojja ki!?! ooo idé a mitulátbáti hotta ett a szöveget?
ezt a pasit meg kell zabálni!!!
csúcs...végigolvassa az összes hszt és reagál rá...hát tuti, hogy imád itt lenni:D:D:D:D:D...és mi is imádjuk őt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 24. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
csúcs...végigolvassa az összes hszt és reagál rá...hát tuti, hogy imád itt lenni:D:D:D:D:D...és mi is imádjuk őt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 24. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
kérem kaccsojja ki!?! ooo idé a mitulátbáti hotta ett a szöveget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 24. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 14:08
Ha megkaptad a levelemet, akkor abban megtaláltad a honlapon lévő szöveg lényegének fordítását. Többet én sem tudok erról mondani. A kiértékelést mindenki magának végezze el.
Más egyebet nem tudok mondani, kérem, kaccsojja ki
Más egyebet nem tudok mondani, kérem, kaccsojja ki
azt majd ápolom én!
Utólag nekem is eszembe jutott, hogy egy halott már nem lövöldözik, de akkor nem süthetem el aaaaaaa poénomat ;-)))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 24. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 15:20
cottongumisat! vagy lehet gumit se használnék, csak a la naturále a fegyverem használnám és kész! (a lövési sorrendre nem figyeltél!)
cottongumisat! vagy lehet gumit se használnék, csak a la naturále a fegyverem használnám és kész! (a lövési sorrendre nem figyeltél!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 13:12
Hát igen, nem bírom kiheverni a tudatot, hogy surdapisis vizet ittam évekig
Szóval főbelőnél engem? És mégis milyen lövedéket használnál? ;-)))
Szóval főbelőnél engem? És mégis milyen lövedéket használnál? ;-)))
csak hát az a baj télleg sok a melóm! most is csak visszaolvasni jöttem és elköszönni Tőletek! Bocsássátok meg nékem, h most nincs rátok több időm!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 13:09
De hát a fél óránként egy hozzászóló miatt úccse érdemes maradni!
ezt nyilván te sem gondoltad komolyan? ugye????
a többiek is dolgoznak, hogy eltartsák a lébecoló kismamákat:D:D:D:D:D:D drága surda! itt ne hagyj már bennünket...inkább háborogj
ezt nyilván te sem gondoltad komolyan? ugye????
a többiek is dolgoznak, hogy eltartsák a lébecoló kismamákat:D:D:D:D:D:D drága surda! itt ne hagyj már bennünket...inkább háborogj
Cserébe és hálából én is kergetlek majd téged, hogy visszaránthassalak és újra futhassak előled ;-)
De nem értem igazán, hogy miért borultál térdre elém. Na jó, van egy tippem ;-)
De nem értem igazán, hogy miért borultál térdre elém. Na jó, van egy tippem ;-)
Mail ment (kettő is). Remélem át is ér.
Ha megkaptad a levelemet, akkor abban megtaláltad a honlapon lévő szöveg lényegének fordítását. Többet én sem tudok erról mondani. A kiértékelést mindenki magának végezze el.
Más egyebet nem tudok mondani, kérem, kaccsojja ki (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Más egyebet nem tudok mondani, kérem, kaccsojja ki (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
cuppom mindenkinek. sietek vissza.
para, ha erre jár, üzenek neki, adjátok át: MA NEM KAPTAM AZONNALI ÜZENETET!!! de azért szeretem
háááááát...de én nőhöz járok:D
még ha oda rohannék... egy igazán belevaló tömésre...
affffene!
rumi, hazaérek, nézem (akkor már be leszek tömve)
affffene!
rumi, hazaérek, nézem (akkor már be leszek tömve)
pille rohan, hogy jól megtömjék a liftes székben

Gennyzsakszem

iby21
Lisa 2