Nem igaz én vagyok, hogy a többiek hová lettek nem tudom, de részemről besűrűsödtek a dologok így évvégégre a suli + van melóm is néha a családdal is foglalkozni kell, szóval mostanában kicist kevesebbet vagyok, de úgy látom a többiek is...
Ráadásul az én elgondolkodtató kérdésemre is csak pillém válaszolt...
Pillének , ezért küldök egy nagy puszit!CUPP
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 14:56
Ráadásul az én elgondolkodtató kérdésemre is csak pillém válaszolt...
Pillének , ezért küldök egy nagy puszit!CUPP
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
feltűnt nektek is, hogy charlotte elutazása óta nem él a nappali? para szinte pont azóta nincs itt...pille hablatyol valami vírusról, de ellenőrizhetetlen...aztán hol van willy? és joe? és horzi? belöknek egy-két szót és már tűnnek is el...és irigykutya? na és jesus? ezer éve nem láttuk, vagy 2006:):):) de most komolyan...katinka is tegnap fogott két koffert és azóta semmi...már vazi se hortyog itt régóta...EZEK EGYÜTT UTAZTAK EL!!!
Vizespóló versenyben benne vagyok, de ott csak a lógó cicim és a sörhasam látszana.
Nem hiszem , hogy a csajok erre vágynak?!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hiszem , hogy a csajok erre vágynak?!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
itt mi miegy?
sajnos egyeszsegügyi okok miatt nem tudok aktivan a nappali eleteben reszt venni,remelem hamarosan valtozik a helyzet,de ne aggodjatok,a kaszas meg nem acsorog az ajtoban!
öregem,ez igy nagyon meghatralas-szagu....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 31. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 07:40
ez igy van...es talan,nem akartam irni, de en mar magamban eldontottem mit akarok.Csak ketton all a vasar...es nem szeretem senkire raeroltetni a szemelyem.Valahogy lesz, es meg egyszer bocs,hogy zavartalak Titeket a gondommal, de tenyleg baratoknak tekintelek es nagyon jol erzem magam Veletek
ez igy van...es talan,nem akartam irni, de en mar magamban eldontottem mit akarok.Csak ketton all a vasar...es nem szeretem senkire raeroltetni a szemelyem.Valahogy lesz, es meg egyszer bocs,hogy zavartalak Titeket a gondommal, de tenyleg baratoknak tekintelek es nagyon jol erzem magam Veletek
küld el mélre!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 15:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tele vagyok meztelen fotókkal, de sajna a képbeszúrás nem erősségem
tele vagyok meztelen fotókkal, de sajna a képbeszúrás nem erősségem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 15:06
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nappaliba meztelünl kell ám kimenni mindenkinek a hálóból! tehát akkor mindenki magáról ide mezítelen fotót!
Szisztok! Csütörtökön folyt köv!
nappaliba meztelünl kell ám kimenni mindenkinek a hálóból! tehát akkor mindenki magáról ide mezítelen fotót!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ha beteszed ide esküszöm véleményezem, és nem egy szóval
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
feltűnt nektek is, hogy charlotte elutazása óta nem él a nappali? para szinte pont azóta nincs itt...pille hablatyol valami vírusról, de ellenőrizhetetlen...aztán hol van willy? és joe? és horzi? belöknek egy-két szót és már tűnnek is el...és irigykutya? na és jesus? ezer éve nem láttuk, vagy 2006:):):) de most komolyan...katinka is tegnap fogott két koffert és azóta semmi...már vazi se hortyog itt régóta...EZEK EGYÜTT UTAZTAK EL!!!
mi ez a szolíd visszafogottság, hol a pia, amit tőteni szoktál?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 31. kedd 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 05:36
Szep jooo reggelt mindenkinek!es szepen koszonok minden jo tanacsot,kedves hozzaszolast.Megprobalom valahogy megoldani a dolgot, de szajnos mar latom elore is,hogy barmit is tennek,hibas dontes lesz...
boxer nélküli már van az nem jó?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 12:51
hoppszi mit láttam! surda vizespólóversenyt akar...hát nem ártana valamivel előrukkolni, mert a sztriptízre hiába várunk...régóta...pedig veszettül sokat dolgoztunk a meglepin...de lehetne vizesboxer verseny is
úgy látom kezembe kell vennem az irányítást:):):) szóval minden pasi lesz szíves egy vizes boxerban fotót készíteni magáról, és ide berakni...aztán majd a nagy tekintélyű zsüri dönt, aztán a nagy tekintélyű zsürit lehet dönteni
úgy látom kezembe kell vennem az irányítást:):):) szóval minden pasi lesz szíves egy vizes boxerban fotót készíteni magáról, és ide berakni...aztán majd a nagy tekintélyű zsüri dönt, aztán a nagy tekintélyű zsürit lehet dönteni
hoppszi mit láttam! surda vizespólóversenyt akar...hát nem ártana valamivel előrukkolni, mert a sztriptízre hiába várunk...régóta...pedig veszettül sokat dolgoztunk a meglepin...de lehetne vizesboxer verseny is
surda: nézzenek oda! itt reklamál, mikor ő szokott problémázni a kérdéseken, illetve a válaszadáson...majd kitalálom főzés közben...:):):):)
tomcicus: nincs barack, csak szilva, nem annyira hamvas már, és lehet, hogy romlott is, de tán még kóstolható
tomcicus: nincs barack, csak szilva, nem annyira hamvas már, és lehet, hogy romlott is, de tán még kóstolható
na jól kihalt a nappali, mikorra ideértem! pedig Charlottenak megígértük, h 9-10 ezer körül lesz a hsz, mikorra visszaér!
Szilvácska hol vannak a helyettesítő kérdések?
Gyerekek itt már inni sem iszunk mostanság?
kénytelen voltam valóságban lehajintani egy felest! természetesen házi szilvát fogyasztottam!
Szilvácska hol vannak a helyettesítő kérdések?
Gyerekek itt már inni sem iszunk mostanság?
kénytelen voltam valóságban lehajintani egy felest! természetesen házi szilvát fogyasztottam!
mi a faszt akarsz kiverni?
legalább Jesus már megvan! de para még sehol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
elástuk kint a kertben!
a végén még kitalálunk valami vizespóló versenyt ffiaknak? :-)))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 16:45
Ok!
Köszi Prunikám!
Egyszer tényleg összefuthatunk majd, hogy személyesen is megismerkedjünk valamikor és akkor megmutataom a mellem, de csak pólón keresztül mert szégyenlős vagyok
Most mennem kell dolgozni este lehet, hogy leszek még,
Puszi a lányoknak pacsi a fiúknakl addig is...
Köszi Prunikám!
Egyszer tényleg összefuthatunk majd, hogy személyesen is megismerkedjünk valamikor és akkor megmutataom a mellem, de csak pólón keresztül mert szégyenlős vagyok
Most mennem kell dolgozni este lehet, hogy leszek még,
Puszi a lányoknak pacsi a fiúknakl addig is...

Gennyzsakszem

Hana