Greenaway: Párnakönyv c. filmjében egy japán nő naplót vezet. Ebből idézek:
Összeírom neked, ami szép és jó:
Először: kacsatojás
Másodszor: jégdarabkák, sziruppal leöntve, ezüsttálban
Harmadszor: lilaakác bimbója
Negyedszer: hófödte szilvavirág
Ötödször: egy szép gyermek, amint epret eszik
Amitől hevesebben ver a szív:
Elmenni egy játszó gyermek mellett
Olyan szobában aludni, ahol finom tömjén füstöl
Észrevenni, hogy a kecses kis tükör elhomályosult
Egy szerető az első éjszakai látogatásán
Egy szerető a második éjszakai látogatásán
Egy kép a filmből:

És most a kérdésem:
Nektek mi gyönyörködteti a szemeteket (észreveszitek az élet apró örömeit)?
És mitől ver hevesebben a szívetek?
Összeírom neked, ami szép és jó:
Először: kacsatojás
Másodszor: jégdarabkák, sziruppal leöntve, ezüsttálban
Harmadszor: lilaakác bimbója
Negyedszer: hófödte szilvavirág
Ötödször: egy szép gyermek, amint epret eszik
Amitől hevesebben ver a szív:
Elmenni egy játszó gyermek mellett
Olyan szobában aludni, ahol finom tömjén füstöl
Észrevenni, hogy a kecses kis tükör elhomályosult
Egy szerető az első éjszakai látogatásán
Egy szerető a második éjszakai látogatásán
Egy kép a filmből:

És most a kérdésem:
Nektek mi gyönyörködteti a szemeteket (észreveszitek az élet apró örömeit)?
És mitől ver hevesebben a szívetek?

nézd, amott a válasz: a felhők felett :)
repülj hozzám pilleszárnyon...
mennem kell,később bekukk ,h megvagytok-e még
Hogy igazan huncut legyek:
Csak Katinkanak vagyok tanitobacsi.
Csak ö tud valamihez kezdeni,ezzel a fogalommal.
De nem ma..csak holnaptol.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:33
Csak Katinkanak vagyok tanitobacsi.
Csak ö tud valamihez kezdeni,ezzel a fogalommal.
De nem ma..csak holnaptol.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Már nem foglalkozom, de egy délutánomba került, míg a csipkelődős Alina néniről kiderült, hogy tanítóbácsi. És nem miattam húzódott el ennyi ideig...
akár most is. (a tied majd felvizezzük kissé) küldjem érted a kisrepülőm?

charlotte abszinttal a kezében :)
Csak arrol lenne szo,mielött mast elitelünk,talan sajat magunkat...elöször...
csak ennyit akartam mondani.
Mivel meg nem lattam semmi haladast ezen a teren. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:33
csak ennyit akartam mondani.
Mivel meg nem lattam semmi haladast ezen a teren. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nem foglalkozom, de egy délutánomba került, míg a csipkelődős Alina néniről kiderült, hogy tanítóbácsi. És nem miattam húzódott el ennyi ideig...
mikor iszunk ilyet együtt?
Tehat a dilemma el tovabb,annelkül,hogy becsaptam volna akarkit.
10446-ban keressetek a valaszt,akarmilyen rosszulesik. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:26
10446-ban keressetek a valaszt,akarmilyen rosszulesik. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még egy utolsót a témáról Joe-nak.
Ha a nappali arról szólna, hogy igyunk má' valamit a bárból, akkor nem érdekelne, hogy ki kicsoda.
De számomra nem erről szól.
Itt beszélgetünk (ha nem is a legmélyebb témákról), vagina-pénisz-monológokat gyártunk, megvitatjuk, hogy kinek milyen a szexuális ízlése, vágyai, hogyan állunk a hármasszexszel, stb. Ehhez pedig az a minimum, hogy tudjuk, ki férfi és ki nő.
Alina azzal, hogy hagyta, hogy nőként kezeljük, becsapott minket. És innentől kezdve számomra hiteltelen és semmilyen témában nem kívánok vele beszélni.
(és elmondom, hogy szerintem valóban nő, mert a stílusa és a viselkedése erre enged következtetni, és csak egy újabb játék volt, hogy férfiról küldött képet Szilvának, várva, hogy mikor robban a bomba. Mert ugye azt nem várta, hogy Szilva szó nélkül hagyja, ha folyamatosan nőnek állítja be magát???)
Ha a nappali arról szólna, hogy igyunk má' valamit a bárból, akkor nem érdekelne, hogy ki kicsoda.
Itt beszélgetünk (ha nem is a legmélyebb témákról), vagina-pénisz-monológokat gyártunk, megvitatjuk, hogy kinek milyen a szexuális ízlése, vágyai, hogyan állunk a hármasszexszel, stb. Ehhez pedig az a minimum, hogy tudjuk, ki férfi és ki nő.
Alina azzal, hogy hagyta, hogy nőként kezeljük, becsapott minket. És innentől kezdve számomra hiteltelen és semmilyen témában nem kívánok vele beszélni.
(és elmondom, hogy szerintem valóban nő, mert a stílusa és a viselkedése erre enged következtetni, és csak egy újabb játék volt, hogy férfiról küldött képet Szilvának, várva, hogy mikor robban a bomba. Mert ugye azt nem várta, hogy Szilva szó nélkül hagyja, ha folyamatosan nőnek állítja be magát???)
Akkor miért kérdezél ekkora baromságot? :-D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
egyetertek,ezert nem iszom olyat
Én még egy utolsót a témáról Joe-nak.
(és elmondom, hogy szerintem valóban nő, mert a stílusa és a viselkedése erre enged következtetni, és csak egy újabb játék volt, hogy férfiról küldött képet Szilvának, várva, hogy mikor robban a bomba. Mert ugye azt nem várta, hogy Szilva szó nélkül hagyja, ha folyamatosan nőnek állítja be magát???) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 20:12
(és elmondom, hogy szerintem valóban nő, mert a stílusa és a viselkedése erre enged következtetni, és csak egy újabb játék volt, hogy férfiról küldött képet Szilvának, várva, hogy mikor robban a bomba. Mert ugye azt nem várta, hogy Szilva szó nélkül hagyja, ha folyamatosan nőnek állítja be magát???) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
QRWA ÉLETBE! Lépj már tovább, az élet nem vár meg, tovább megy és késsz..
Igyál rá egyet, és tedd el az emlékeid közé... ez van...
Igyál rá egyet, és tedd el az emlékeid közé... ez van...
uggyan máár, ez még csak a második pohár :-D

tölts, joe, tölts még. habár... a világ már kissé a feje tetejére állt...
szamomra a téma ezentúl OFF
magyarán töltsek még 1 et? :-D

micsoda gyönyörűség!
felejtsetek... csak a bút felejtsétek... a szép megmaradjon...

Gennyzsakszem

Csak neked