csak már, h oly jól elbeszélgetünk itten, ill. Te is lassan a kemény mag szerves része leszel, ill már az is vagy. csak mikor csatlakoztál hozzánk én nem nagyon voltam.
én a bor 1ik őshazájából, a leánykáktól és a bikavérektől írogatok
suliba arrafelé jártam. egy mozdony van az épület előtt ahová. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:43
én a bor 1ik őshazájából, a leánykáktól és a bikavérektől írogatok
suliba arrafelé jártam. egy mozdony van az épület előtt ahová. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapestről jöttem mesterségem címere:)
Nem tudom mi lehetne a címere, talán egy piásüveg, vagy egy hordó:) De amúgy élelmiszermérnök vagyok
Nem tudom mi lehetne a címere, talán egy piásüveg, vagy egy hordó:) De amúgy élelmiszermérnök vagyok
hehe tudatlan vagyok, mert egyik sem mond semmit!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:44
Suliba egy helyre jártam, de azt nevezték azalatt vagy háromféle képpen. Előbb SZIE volt majd lett BKÁE aztán végül Budapesti Corvinus Egyetem
állítólag tőlem!
ill., h kettesben kellene abban a jacuzziban elb..ni az időt! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:34
ill., h kettesben kellene abban a jacuzziban elb..ni az időt! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
nana nem vagyok ám olyan ijedős de mitől is kéne megijednem?
Ez a sok név mind a régi kertészeti egyetem új nevei, melyek sűrű egymásutánban követték egymást. Mivel nem tudtak megegyezni abban, hogy most kihez is tartozzon és hogyan nevezzék.
A mozdonnyal viszont nem sokat segítettél, nem tudom hol van :(
De a bikavér és leánykák földje kedves számomra. Nameg ami rajt terem az is nagyon :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
De a bikavér és leánykák földje kedves számomra. Nameg ami rajt terem az is nagyon :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs felügyeletünk? se Te! Se Vazi???
az első villanymozdonyról van szó!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:51
Ez a sok név mind a régi kertészeti egyetem új nevei, melyek sűrű egymásutánban követték egymást. Mivel nem tudtak megegyezni abban, hogy most kihez is tartozzon és hogyan nevezzék.
De a bikavér és leánykák földje kedves számomra. Nameg ami rajt terem az is nagyon :)
De a bikavér és leánykák földje kedves számomra. Nameg ami rajt terem az is nagyon :)
megyek aludni,3-ig ki se bújok az ágyból...hagyok itt 1kérdést,várom mki válaszát:melyik korban élnél a legszívesebben és miért??? (ha volt már ilyen kérdés akkor bocsi és tárgytalan)
na,erre visszatérünk,nem úszod meg
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:50
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
állítólag tőlem!
ill., h kettesben kellene abban a jacuzziban elb..ni az időt!
ill., h kettesben kellene abban a jacuzziban elb..ni az időt!
Szia Tom! kellemes hetet
tán má volt hasonló! az én drága lotyóm a kérdések tjudora!
melyik korban?
biztosan volt, mert Rumi kilőtte előlem a vadnyugaton indiánt.
de spec az nekem is bejönne.
a másik a sötét középkorban szívesen lennék jóságos várúr, óriási zabálásokkal. tépném és falnám a húst, és bőven önteném rá a bort!
aztán a kikapós cselédeim jól megdöngetném ..., vagy, mint a 4 muskétásgban a korcsmárosnét elkapnám egy körre. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:53
melyik korban?
biztosan volt, mert Rumi kilőtte előlem a vadnyugaton indiánt.
de spec az nekem is bejönne.
a másik a sötét középkorban szívesen lennék jóságos várúr, óriási zabálásokkal. tépném és falnám a húst, és bőven önteném rá a bort!
aztán a kikapós cselédeim jól megdöngetném ..., vagy, mint a 4 muskétásgban a korcsmárosnét elkapnám egy körre. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
megyek aludni,3-ig ki se bújok az ágyból...hagyok itt 1kérdést,várom mki válaszát:melyik korban élnél a legszívesebben és miért??? (ha volt már ilyen kérdés akkor bocsi és tárgytalan)
lányokat????
már ha Ketinka egyáltalán jány!
már ha Ketinka egyáltalán jány!
de punciról nyalogatva!
küldtem priviben konkrétabb választ
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:51
az jó lesz mert van pár kéretlen hírdető akik minden topicba belerondítanak
csokiiiiiiii????????
ez nem sulinet-fórum
ez nem sulinet-fórum
sőt sztem Katinka=Alina, aszem csinált már Ő többször olyat, h több nicken is bent volt.
Brigitta is Ő volt?
Brigitta is Ő volt?
Csoki a Fapomából (gy.k. Üvegtigris)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
egyiksem talált...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 11:06
sőt sztem Katinka=Alina, aszem csinált már Ő többször olyat, h több nicken is bent volt.
Brigitta is Ő volt?
Brigitta is Ő volt?
mennem kell ügyes-bajos dolgaimat intézni,majd du.jövök ujra.
további kellemes szórakozást!
további kellemes szórakozást!

Gennyzsakszem

lala26