A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 466 467 468 469 470 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9341   2006. 11. 20. hétfő 11:11
para11 para11
#9342   2006. 11. 20. hétfő 11:13
surdapapa surdapapa
azt értettem, h mit írsz, csak azt nem, h mire alapozod. nincs időm visszaolvasni azt a 30 valahány oldalt, ami a 7végén történt
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 11:11
Katinka nem =Alina és nem =Brigi
#9343   2006. 11. 20. hétfő 11:57
MmePrune MmePrune
milyen korban? volt már ilyen kérdés, de nem baj, azóta szaporodtunk is, és akkor sem válaszolt mindenki....a ciki inkább az, ha mondjuk mást válaszoltam akkor...és majd kiderül, hogy hazudozok itten össze-vissza...de asszem valami olyasmit írtam, hogy várúrnős korszak, a mai technikai vívmányokkal ötvözve, de inkább a tisztálkodásos részére gondolok...net nem kéne, mert mindenkit odahozatnék a váramba, és lenne egy szuper kis nappalim vigyor5 vigyor5
#9344   2006. 11. 20. hétfő 12:02
surdapapa surdapapa
uff, most én beszélek!

magyarhonban dakota csak 1 valaki lehet! azt kisajátította Ő!

én inkább apacs leszek!
a lyányaink, meg szép apacslaányok!
#9345   2006. 11. 20. hétfő 12:03
CPT CPT
Hogy milyen kor.
Al egjobb hely az itt és a legjobb kor a most. Na ezt melyik filmben mondták és ki mondta?

Egyébként osztom ezt a véleményt. Szeretem a mi "Civilizált" korunkat.
De tény, hogy sok mindent kipróbálnék vagy átélnék.
Persze ha csak a kort lehetne megválasztani, és azt nem, hogy ott mivé legyek, mert ugye erről nem volt szó, akkor azért csínnyán kell bánni az óhajokkal.
Mert mondjuk mi van prune, ha tényleg a várúrnős korba kerülnél, de nem mint úrnő, hanem mondjuk mint a legutolsó szolgáló lánya?
Vagy mondjuk te Surda, a vadnyugatra kerülnél indiánnak. Akit épp elüldöznek a Civilizált amerikai farmerek :)
#9346   2006. 11. 20. hétfő 12:03
MmePrune MmePrune
és tetkóm nincs, de 14 évvel ezelőtt meg voltam őrülve érte, csak akkor mindenkinek lett, és én nem bírom a trendi dolgokat...most is gondolkodtam rajta, de már öreg vagyok hozzá...és az uram sem nagyon kedveli...majd ha el akarok válni, akkor csináltatok egy mellet beborító extra-nagyot nyes nyes nyes
#9347   2006. 11. 20. hétfő 12:05
surdapapa surdapapa
vigyázz!
ne folytasd!
mert lesz belőle Neked bajod! levégom a farkad! mert a papa én vagyok!
(tudod- 1,2,3,4-bocs papa)
#9348   2006. 11. 20. hétfő 12:06
MmePrune MmePrune
ha megversz is imádlak én te drága rossz apacslegény...csak üss meg, de tekints reám....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:02
uff, most én beszélek!

magyarhonban dakota csak 1 valaki lehet! azt kisajátította Ő!

én inkább apacs leszek!
a lyányaink, meg szép apacslaányok!
#9349   2006. 11. 20. hétfő 12:07
surdapapa surdapapa
vigyor2 vigyor2 crazya crazya vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:06
ha megversz is imádlak én te drága rossz apacslegény...csak üss meg, de tekints reám....
#9350   2006. 11. 20. hétfő 12:09
MmePrune MmePrune
lehet, hogy jobb lenne...mert ha a várúr elmegy rám teszi az övet és akkor aztán nagy gáz van...míg utolsó szolgálólányként fűvel-fával dughatnék:):):):):):):)és persze ez a legutolsó szolgáló lánya dolog úgy is kinézhet, hogy a várúr csinálta fel az anyámat, és akkor szép jövő elé nézhetnék...mint egy reményteli örökös, mert a várúrnő nem tudott gyereket szülni...egyéb ellenvetés? vigyor2 vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:03
Hogy milyen kor.
Al egjobb hely az itt és a legjobb kor a most. Na ezt melyik filmben mondták és ki mondta?

Egyébként osztom ezt a véleményt. Szeretem a mi "Civilizált" korunkat.
De tény, hogy sok mindent kipróbálnék vagy átélnék.
Persze ha csak a kort lehetne megválasztani, és azt nem, hogy ott mivé legyek, mert ugye erről nem volt szó, akkor azért csínnyán kell bánni az óhajokkal.
Mert mondjuk mi van prune, ha tényleg a várúrnős korba kerülnél, de nem mint úrnő, hanem mondjuk mint a legutolsó szolgáló lánya?
Vagy mondjuk te Surda, a vadnyugatra kerülnél indiánnak. Akit épp elüldöznek a Civilizált amerikai farmerek :)
#9351   2006. 11. 20. hétfő 12:11
surdapapa surdapapa
zeneileg alulképzett vagyok!
ráadásul még szenilis is!

miből is van ez?-pedig Rumival már kitárgyaltátok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:06
#9352   2006. 11. 20. hétfő 12:12
CPT CPT
Ohh, nem ellenvetés volt, és bíztam is benne, hogy erre a logikára építed a védelmet. Különben is, ha te vagy a szolgáló a kezedben az adu, mert te mindent tudsz és minden sznnyest kiteregethetsz.
Persze az kérdés, hogy vajon jó lehet e ha túl későn derül ki, hogy az apád a várúr, aki már igencsak bennevolt a fűvel fával dologban is :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:09
lehet, hogy jobb lenne...mert ha a várúr elmegy rám teszi az övet és akkor aztán nagy gáz van...míg utolsó szolgálólányként fűvel-fával dughatnék:):):):):):):)és persze ez a legutolsó szolgáló lánya dolog úgy is kinézhet, hogy a várúr csinálta fel az anyámat, és akkor szép jövő elé nézhetnék...mint egy reményteli örökös, mert a várúrnő nem tudott gyereket szülni...egyéb ellenvetés? vigyor2 vigyor2 vigyor2
#9353   2006. 11. 20. hétfő 12:15
MmePrune MmePrune
bicska maxi...koldusopera
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:11
zeneileg alulképzett vagyok!
ráadásul még szenilis is!

miből is van ez?-pedig Rumival már kitárgyaltátok!
#9354   2006. 11. 20. hétfő 12:18
surdapapa surdapapa
#9355   2006. 11. 20. hétfő 12:19
MmePrune MmePrune
ez úgy lenne, hogy én egy nagyon furmányos és okos szolgálólány lennék, amit anyámtól örököltem...ezért anyám már előre tudná, hogy mi a pálya a génjeimet illetően...tehát úgy terelné a dolgokat, hogy ne legyek a várúr fűje-fája...aztán előállna a farbával, és kiderülne az is, hogy a többi esetben nem születtek örökösök, mert ez egy ilyen sztori, érted? szóval egyértelmű...és persze egy nagyon helyes kislány voltam, akit a várúrnő is megszeretett, és ha mégis lenne örökös, akkor az én javamra döntene
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:12
Ohh, nem ellenvetés volt, és bíztam is benne, hogy erre a logikára építed a védelmet. Különben is, ha te vagy a szolgáló a kezedben az adu, mert te mindent tudsz és minden sznnyest kiteregethetsz.
Persze az kérdés, hogy vajon jó lehet e ha túl későn derül ki, hogy az apád a várúr, aki már igencsak bennevolt a fűvel fával dologban is :)
#9356   2006. 11. 20. hétfő 12:22
CPT CPT
Hát ezt aztán jól kifundáltad :)
Gondolom a hétországra szóló lako.., akarom mondani orgiákról is megvannak már a terveid.
Tán még a Várúrnőt is bevennéd, hogy magadhoz édesgesd, és téged tekintsn lányának. Mert ugye mindig az erősebb és talpraesettebb győz.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:19
ez úgy lenne, hogy én egy nagyon furmányos és okos szolgálólány lennék, amit anyámtól örököltem...ezért anyám már előre tudná, hogy mi a pálya a génjeimet illetően...tehát úgy terelné a dolgokat, hogy ne legyek a várúr fűje-fája...aztán előállna a farbával, és kiderülne az is, hogy a többi esetben nem születtek örökösök, mert ez egy ilyen sztori, érted? szóval egyértelmű...és persze egy nagyon helyes kislány voltam, akit a várúrnő is megszeretett, és ha mégis lenne örökös, akkor az én javamra döntene
#9357   2006. 11. 20. hétfő 12:23
CPT CPT
Délceg lovászfiú? Hát szerintem ő is fűvel fával, de leginkább mindig a Várúrnővel szoktak, így ők mindig kiemelt szerephez jutnak az ilyen történetekben.
Persze aztán a végén mindig a szolgálólányba botlanak, és mivel a Várnép kihal Ők örökölnek mindent és boldogan élnek míg meg nem halnak.
#9358   2006. 11. 20. hétfő 12:23
mano43 mano43
Pontosítsunk :)))
A Ménesi úton a Corvinusban korábban beolvadt Államigazgatási Egyetem a Gellérthez közelebb van.

A Kertészeti Főiskola az Agrár Egyetem Gödöllőre kivonulása után maradt a Villányi úton. Aztán megépült a Ménesi úti főépület, a 70-es években megint a Villányi úton bővült, s ott lett a jelenlegi főépület. A korábbi fiúkollégium helyén alakították ki a tartósítóipari kart :)))
Az "új" korban Gödöllő szorító karjaiba került a Kertészeti, s két vagy három éve sikerült átlavírozni a Corvinus Egyetem berkeibe :))))
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:44
Suliba egy helyre jártam, de azt nevezték azalatt vagy háromféle képpen. Előbb SZIE volt majd lett BKÁE aztán végül Budapesti Corvinus Egyetem
#9359   2006. 11. 20. hétfő 12:25
surdapapa surdapapa
nem pontosan írtad!
kimaradt egy szótag!
"boldogan KEFélnek, míg meg nem halnak!"
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:23
Délceg lovászfiú? Hát szerintem ő is fűvel fával, de leginkább mindig a Várúrnővel szoktak, így ők mindig kiemelt szerephez jutnak az ilyen történetekben.
Persze aztán a végén mindig a szolgálólányba botlanak, és mivel a Várnép kihal Ők örökölnek mindent és boldogan élnek míg meg nem halnak.
#9360   2006. 11. 20. hétfő 12:26
MmePrune MmePrune
teeeeeee! ház ezt írtam, hogy egyedüli örökösnek tekintene...a lovászfiú természetesen ott van, dolgozik, és dughatja őnagyságát is, de coitus interruptus-sal, mert különben nem lesz enyém a hatalom:):):):)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 12:22
Hát ezt aztán jól kifundáltad :)
Gondolom a hétországra szóló lako.., akarom mondani orgiákról is megvannak már a terveid.
Tán még a Várúrnőt is bevennéd, hogy magadhoz édesgesd, és téged tekintsn lányának. Mert ugye mindig az erősebb és talpraesettebb győz.

... 466 467 468 469 470 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!