egye fene...bevállalom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
este kipróbálom! :-))
ha belehalok a Te lelkeden szárad! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ha belehalok a Te lelkeden szárad! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
egyik volt kolléga szerint a nő 60 kilótól kezdődik!
saját vélemény: a ffi meg mázsa és 190 centi fölött ffi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 13:40
saját vélemény: a ffi meg mázsa és 190 centi fölött ffi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
az első munkahelyemet én is a kollegák miatt szerettem, pedig két nővel dolgoztam, de irtó sokat vihogtunk...még akkor is, amikor a vevők kikészítettek idegileg minket:) de hozzá kell tennem, hogy mindhárman az 60+ kategóriába tartozunk, és nem a kor miatt:):):)
aztán átkerültem ugyanezen cég másik üzletébe, ahol a főnököm ugyanannyi idős volt, mint az előző helyen, csak 20 kg-val kevesebb, és lényegesen unalmasabb:) mindezzel alátámasztom a kövér nők=víg kedély elméletet...
és miután nőkkel dolgoztam, ezért szex nem volt
hacsak nem számítjuk bele a munkahelybe az uramat, aki kolléga volt:)kibővített munkahelyi szex:):):)
van olyan munkatársatok, akivel kerülnétek intim viszonyba?
aztán átkerültem ugyanezen cég másik üzletébe, ahol a főnököm ugyanannyi idős volt, mint az előző helyen, csak 20 kg-val kevesebb, és lényegesen unalmasabb:) mindezzel alátámasztom a kövér nők=víg kedély elméletet...
hacsak nem számítjuk bele a munkahelybe az uramat, aki kolléga volt:)kibővített munkahelyi szex:):):)
aham...nem jó ötlet?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
pálinkát intravénásan?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
már nincs
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 13:40
az első munkahelyemet én is a kollegák miatt szerettem, pedig két nővel dolgoztam, de irtó sokat vihogtunk...még akkor is, amikor a vevők kikészítettek idegileg minket:) de hozzá kell tennem, hogy mindhárman az 60+ kategóriába tartozunk, és nem a kor miatt:):):)
az intravénás injekció még jobb!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 13:28
A máktea is hatásos, és a pálinkát nem kell kenyérre kenni, a köldökön keresztül viszonylag jól felszívódik:)
A máktea is hatásos, és a pálinkát nem kell kenyérre kenni, a köldökön keresztül viszonylag jól felszívódik:)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 13:14
a fenébe!
pedig Rád vagyok indulva!
javaslom a pályinkás kenyeret!
Azt a mai gyerekek már nem eszik meg:-(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 13:14
a fenébe!
a fenébe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 13:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szia, Drága!
9-kor ébredt a kisded, úgyhogy még egyáltalán nem álmos. Nem tudom, mikor lesz ebből délutáni alvás, szóval a mai tánc is halasztódni látszik...
9-kor ébredt a kisded, úgyhogy még egyáltalán nem álmos. Nem tudom, mikor lesz ebből délutáni alvás, szóval a mai tánc is halasztódni látszik...
Én az első munkahelyemet nagyon szerettem (főleg a lökött kollégáim miatt), egészen addig, amíg nyugdíjba nem ment a főnököm és kaptunk helyette egy őrjöngő, igazságtalan, idegbeteg állatot. Attól kezdve minden reggel gyomorgörccsel jártam dolgozni. De nem mondtam fel, mert itt nem nagyon találni más munkát.
Aztán akkor lett elegem az egészből, amikor az addigi viszonylag szabad (területre járós) posztomról az igazgató maga mellé helyeztetett és titkárnőnek akart használni, meg arra, hogy a munkahelyi lopásokat és egyéb furcsaságokat kutassam fel. Naaaaaa neeeeeeeem, mondtam ekkor és felmondtam.
Azután vállalkozóként (igen, merci, fekete napszemüveg :-) dolgoztam a szülésig.
Most meg főállású smasszer és rabszolga vagyok.
Ez utóbbi két melót is többnyire szeretem. Néha azért vágyok valami másra (a farsangos topicba pl. csak sírdogálni járok, hogy miből maradok ki), de majd eljön annak is az ideje. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 08:36
Aztán akkor lett elegem az egészből, amikor az addigi viszonylag szabad (területre járós) posztomról az igazgató maga mellé helyeztetett és titkárnőnek akart használni, meg arra, hogy a munkahelyi lopásokat és egyéb furcsaságokat kutassam fel. Naaaaaa neeeeeeeem, mondtam ekkor és felmondtam.
Azután vállalkozóként (igen, merci, fekete napszemüveg :-) dolgoztam a szülésig.
Most meg főállású smasszer és rabszolga vagyok.
Ez utóbbi két melót is többnyire szeretem. Néha azért vágyok valami másra (a farsangos topicba pl. csak sírdogálni járok, hogy miből maradok ki), de majd eljön annak is az ideje. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, azért egy kérdést felteszek mára is:
Szeretitek a munkátokat?
Van olyan mázlista közöttünk, aki a hobbijából él?
Van, aki minden reggel úgy indul munkába, hogy legszívesebben sírna?
Szeretitek a munkátokat?
Van olyan mázlista közöttünk, aki a hobbijából él?
Van, aki minden reggel úgy indul munkába, hogy legszívesebben sírna?
Szia, Drága!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 09:22
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
na szerbusztok!
volt egy kis időm és benéztem hozzátok!
később jövök.
addig is
(Charlottenak:
kisaranyom
)
volt egy kis időm és benéztem hozzátok!
később jövök.
addig is
(Charlottenak:
kisaranyom
)
A jobb oldali férfi azt magyarázza az ülőnek, hol kell belépni a gg fórumra. Hát, tényleg jó munkád van!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 29. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 29. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
privi ment
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 12:46
akkor USA érintésével jön biztos
vagy nem bírja bevenni vmelyik kanyart.
próbáld meg privibe leírni, ha a mél vmiért nem megy
próbáld meg privibe leírni, ha a mél vmiért nem megy
akkor USA érintésével jön biztos
próbáld meg privibe leírni, ha a mél vmiért nem megy (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
próbáld meg privibe leírni, ha a mél vmiért nem megy (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
mail elment!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
re-mail ment, jó étvágyat!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 29. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
mentem ebédelni!
jóítvágyat mindenkinek!
jóítvágyat mindenkinek!

Gennyzsakszem

Evelyn