de hát sose tévelyedik el ez a jicsinyi...mindig csak mankát terelgeti, engem sose
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 21:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Ezt én is így tudtam!:)) Nodehát: (el)téve(lye)dni emberi dolog...:))))
Ezt én is így tudtam!:)) Nodehát: (el)téve(lye)dni emberi dolog...:))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 20:36
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
és akivel távoztam meghatározható korú volt: két és fél éves
a jicsinyis pasi pille-mankát szokta kísérgetni horzival:):):)
a jicsinyis pasi pille-mankát szokta kísérgetni horzival:):):)
és akivel távoztam meghatározható korú volt: két és fél éves
a jicsinyis pasi pille-mankát szokta kísérgetni horzival:):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
a jicsinyis pasi pille-mankát szokta kísérgetni horzival:):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ez még az előző volt:):):):)
a mostani az ilyen jellegű volt:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 20:16

Én igazolom, mint ....megfigyelő: Mme balról a 98. vendég! És azt is tanúsítom, hogy "idő előtt" távozott egy öblös pisztolyt meg a jicsinyi erdő borókatűit kalpagján büszkén viselő, meghatározhatatlan korú férfiú karján/oldalán... :)))
a mostani az ilyen jellegű volt:)
Törölt felhasználó (7767)

Én igazolom, mint ....megfigyelő: Mme balról a 98. vendég! És azt is tanúsítom, hogy "idő előtt" távozott egy öblös pisztolyt meg a jicsinyi erdő borókatűit kalpagján büszkén viselő, meghatározhatatlan korú férfiú karján/oldalán... :)))

Én igazolom, mint ....megfigyelő: Mme balról a 98. vendég! És azt is tanúsítom, hogy "idő előtt" távozott egy öblös pisztolyt meg a jicsinyi erdő borókatűit kalpagján büszkén viselő, meghatározhatatlan korú férfiú karján/oldalán... :))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Írásbeli igazolással és fényképes dokumentációval alátámasztott részletes beszámolót vagyok csak hajlandó elfogadni
Írásbeli igazolással és fényképes dokumentációval alátámasztott részletes beszámolót vagyok csak hajlandó elfogadni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 19:57
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
kerti partyn voltam, igenis ott!...és volt hússütés vasplatnin, meg raktunk tüzet, hogy ne fázzunk, és bikinit énekeltünk, de nem kellett hívnom pillét, mert tudtuk a szöveget...és pille egyébként is a bigcity másik végén van...dobott egy smst
kerti partyn voltam, igenis ott!...és volt hússütés vasplatnin, meg raktunk tüzet, hogy ne fázzunk, és bikinit énekeltünk, de nem kellett hívnom pillét, mert tudtuk a szöveget...és pille egyébként is a bigcity másik végén van...dobott egy smst
Melyik apacakolostor szamara keszült?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 15:10
Ezt nem tudom kihagyni, ha már tésztáról beszélünk:
Hat igen,nehez gyereket nevelni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 15:11
De ha még nem jó, akkor dobhatom a következőt, aztán még egyet és még egyet. A lányomnak utána hogy magyarázom meg, hogy nem szabad a kaját a falhoz vágdosni?
De ha még nem jó, akkor dobhatom a következőt, aztán még egyet és még egyet. A lányomnak utána hogy magyarázom meg, hogy nem szabad a kaját a falhoz vágdosni?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt nem tudom kihagyni, ha már tésztáról beszélünk:
Ja,csak egy szalat!!!
Ne az egesz fazekkal!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:50
Ne az egesz fazekkal!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem kéne figyelembe venni, hogy milyen a fal (csempézett, falambériás, meszelt, fényes festékkel festett, tapétázott...)?
Tapetas konyhat nem lattam meg...
De csempen,meszelt, fényes festékkel festett falon tapad!
Kiprobalhatod,nem vicc. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:50
De csempen,meszelt, fényes festékkel festett falon tapad!
Kiprobalhatod,nem vicc. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem kéne figyelembe venni, hogy milyen a fal (csempézett, falambériás, meszelt, fényes festékkel festett, tapétázott...)?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:47
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon pontosan be kell tartani a fözes idejet,ellenörizni meg,al dente vagy nem, FALHOZ VAGOD,ha ott ragad(tapad),elerted a fözesi pontot.Azonnal leönteni hideg vizzel,hogy ne puhuljon tovabb,de csak röviden,hogy ne "merevedjen" meg.
Nagyon pontosan be kell tartani a fözes idejet,ellenörizni meg,al dente vagy nem, FALHOZ VAGOD,ha ott ragad(tapad),elerted a fözesi pontot.Azonnal leönteni hideg vizzel,hogy ne puhuljon tovabb,de csak röviden,hogy ne "merevedjen" meg.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem adok nevet a tárgyaknak (kivéve a lányom babái). Épp elég volt, hogy kicsi koromban elneveztünk egy kakast Lilikének, és aztán levágták nagyanyámék és ettem belőle. Persze utólag tudtuk meg, hogy az Lilike volt.
:-( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 14:29
:-( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap este azt mondta uram, amikor mondtam neki, hogy álmos vagyok, de nem tudok aludni,hogy menjek a férjemhez:):):) vagyis a géphez...erről jut eszembe, van valami tárgyatok, gépetek, amit nevesítettetek?
Szerintem is kamuzik :-))))
hideg van már egy kerti partihoz :)
most elmegyek itthonról, mert:
Kerti partira hívott meg egy pofa
Mert ő mindig meghívat engem is, bár nem vagyok a rokona
Se őse se hőse se ismerőse
Mégis ő az aki mindig szól
De pedig nem ismer ő se�
és remélem nem lesz:
Eleinte sajnos kicsikét kókadt volt a gang
És néhány bamba, zsizsikes ócska bringa hamar az agyamra ment
És sajna én olyankor néha elvesztem a fejem
Hogyha vacakul érzem magam valami tingli-tangli helyen
Így hát jött Tom Collins és a Skarlát Szajha
Az olívabogyóért volt némi hajsza
Ott az asztal körül, de én fürge voltam, sőt:
A tequilámhoz szereztem citromot és sót.
Kerti partira hívott meg egy pofa
Mert ő mindig meghívat engem is, bár nem vagyok a rokona
Se őse se hőse se ismerőse
Mégis ő az aki mindig szól
De pedig nem ismer ő se�
és remélem nem lesz:
Eleinte sajnos kicsikét kókadt volt a gang
És néhány bamba, zsizsikes ócska bringa hamar az agyamra ment
És sajna én olyankor néha elvesztem a fejem
Hogyha vacakul érzem magam valami tingli-tangli helyen
Így hát jött Tom Collins és a Skarlát Szajha
Az olívabogyóért volt némi hajsza
Ott az asztal körül, de én fürge voltam, sőt:
A tequilámhoz szereztem citromot és sót.
Tudom, de ha egyszer nekik van jó testük...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 02. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

naruto88