ja, és azt meg kifejeltettem, egy hét múlva (a kör megnézése után) majd meghaltam a félelemtől. egyedül voltunk itthon fiammal a sötét lakásban.
próbáltam előtte félelmem takargatni, ehelyett simán átragasztottam rá is. pedig nem beszéltem róla néki!
próbáltam előtte félelmem takargatni, ehelyett simán átragasztottam rá is. pedig nem beszéltem róla néki!
maradj már! (legyintés) friss vagyok és üde, már 8-kor fenn voltam. korán értem haza tegnap, tudod?
A kört moziban láttam haverokkal. Kocsival jöttünk haza. Nem is lett volna semmi gond (simán bementem volna a sötét udvaron, sötét folyosón át a sötét szobába), ha meg nem szólal a srác: be ne nyomd a tévét, ha lefeküdtél!
Több se kellett, rohantam vissza a kocsihoz, hogy én aztán be nem megyek egyedül a sötét udvarra, a sötét folyosóra, meg a sötét szobába!
Bekísértek, aztán jól otthagytak. Közben persze dőltek a röhögéstől, míg én tényleg halálosan komolyan féltem.
Több se kellett, rohantam vissza a kocsihoz, hogy én aztán be nem megyek egyedül a sötét udvarra, a sötét folyosóra, meg a sötét szobába!
Bekísértek, aztán jól otthagytak. Közben persze dőltek a röhögéstől, míg én tényleg halálosan komolyan féltem.
fél hétkor keltem,de csak most kapcsoltam be a gépet,gondoltam mostanra te is magadhoztértél
Szép napot mindenkinek!
Délután télapóünnepségre viszem a gyerkőcöt. Biztos sírni fog, amikor meglátja a télapót, mert már a kis plüss mikulásoktól is frászt kap szegényke.
Délután télapóünnepségre viszem a gyerkőcöt. Biztos sírni fog, amikor meglátja a télapót, mert már a kis plüss mikulásoktól is frászt kap szegényke.
A kört én az ajánló után már meg sem mertem nézni. Beszari vagyok.
Én már a Blair Witch Projecttől is frászt kaptam, mert nagyon félek a sötét erdőben.
Én már a Blair Witch Projecttől is frászt kaptam, mert nagyon félek a sötét erdőben.
sziasztok.
parám, nem mondod, hogy fél tizenegykor keltél! nem hiszek a szememnek!
ma lusta napod van?
végső állomás? az első rész ment tegnap? komoly film. ugyan, nem féltem tőle, mint a körtől. na, a körtől teljesen beparáztam egy hét múlva! szerencsére már elmúlt félelmem. (nem is nézem meg többször!)
parám, nem mondod, hogy fél tizenegykor keltél! nem hiszek a szememnek!
ma lusta napod van?végső állomás? az első rész ment tegnap? komoly film. ugyan, nem féltem tőle, mint a körtől. na, a körtől teljesen beparáztam egy hét múlva! szerencsére már elmúlt félelmem. (nem is nézem meg többször!)
Jóreggelt és kellemes vasárnapot mindenkinek!
Látod Prune.. Én már rutinos vagyok... felvettem és most néztem vissza világos nappal
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 23:29
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
már 3 durva halált láttam a végső állomás2-ben...és még nincs vége a filmnek....jó éjt??? meg szép álmokat??? huh
Köszönet asegítségért!
De jó ám! A banán se jó zölden!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 07:49
sajna már nem tartozom abba a kategóriába:(
de igazából nem is sajna, jó ez így ahogy van:):):):)
de igazából nem is sajna, jó ez így ahogy van:):):):)
sajna már nem tartozom abba a kategóriába:(
de igazából nem is sajna, jó ez így ahogy van:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 07:46
de igazából nem is sajna, jó ez így ahogy van:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Borozni,kefélni lehet 18-alatt is, attól nem álmodsz
csúnyákat!
A Végső állomás 2-től viszont lehet! Kicsi lányom mesélte,/10-éves, majdnem agyoncsaptam!/
csúnyákat!
A Végső állomás 2-től viszont lehet! Kicsi lányom mesélte,/10-éves, majdnem agyoncsaptam!/
Borozni,kefélni lehet 18-alatt is, attól nem álmodsz
csúnyákat!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 07:35
csúnyákat!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaaaaaaaaa...nem figyeltem a 18as karikát...de akkor az utána történő kefélés meg a nagy pohár bor már mindegy volt asszem
jaaaaaaaaaa...nem figyeltem a 18as karikát...de akkor az utána történő kefélés meg a nagy pohár bor már mindegy volt asszem
már 3 durva halált láttam a végső állomás2-ben...és még nincs vége a filmnek....jó éjt??? meg szép álmokat??? huh
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 23:24
Törölt felhasználó (21812)
Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek!
Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek!

Erről a honlapról van, de itt nagyon sok rajz nagyon durva, úgyhogy csak óvatosan:
http://napirajz.hu/
Mondom én, nem lesz...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 21:54
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt úgy hívják: égi jel...már igazán érthetnél belőle
de nem vagyok ilyen gonosz, tehát: gyere át és együtt csorgatjuk...
bár mintha nem láttam volna az előzetesben:(:(:(:(
bár mintha nem láttam volna az előzetesben:(:(:(:(
ezt úgy hívják: égi jel...már igazán érthetnél belőle
bár mintha nem láttam volna az előzetesben:(:(:(:( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 21:52
bár mintha nem láttam volna az előzetesben:(:(:(:( (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Az a baj, hogy neked még józanul sem hiszek (úgy értem, hogy te vagy józan :-)
Te képzeld, bedöglött a tévénk. Holnap nem látom Andrisunkat - már ha lesz egyáltalán a múltkori durci után :-x
Te képzeld, bedöglött a tévénk. Holnap nem látom Andrisunkat - már ha lesz egyáltalán a múltkori durci után :-x
Az a baj, hogy neked még józanul sem hiszek (úgy értem, hogy te vagy józan :-)

Gennyzsakszem