Szia mindenki!
Megjöttem, és bár, még félig alszom, ma legalább olvasgatni ráérek :)
Megjöttem, és bár, még félig alszom, ma legalább olvasgatni ráérek :)
Szia mindenki!
remélem a hűség is az újévi fogadalmaid rése!
ha igen teszek róla, h ne tartsd be!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 23:42
remélem a hűség is az újévi fogadalmaid rése!

ha igen teszek róla, h ne tartsd be!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Az én újévi fogadalmam: soha többé nem teszek be ilyen leleplező fotót hármunkról.

És a jó hír, srácok: soha nem tartom be az újévi fogadalmaimat!!

És a jó hír, srácok: soha nem tartom be az újévi fogadalmaimat!!

Kedves!
először a 14258at majd a 14263at.
nem fura? kronológiában olvasom!
max visszakeresem a re akciók mire vonatoztak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 22:47
először a 14258at majd a 14263at.
nem fura? kronológiában olvasom!
max visszakeresem a re akciók mire vonatoztak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

szívesen végeznék felmérést, hogy melyiket olvassák el a spermahajderek, a 14258at vagy a 14263at

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
még egy ilyen és meglesz életem első újévi fogadalma! és ráadásul be is lehet tartani! akkor megfogadom, h nem fogom elolvasni az esszéid!
mifenének írtad eztet! fel vagyok háborodva, h ilyennel kell rabolnod a drága időm! :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 07:49
még egy ilyen és meglesz életem első újévi fogadalma! és ráadásul be is lehet tartani! akkor megfogadom, h nem fogom elolvasni az esszéid!
mifenének írtad eztet! fel vagyok háborodva, h ilyennel kell rabolnod a drága időm! :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg! volt már valaki itt (én sajnos még nem):
1761 December 7. (245 éve történt)
Strasbourgban megszületett Marie Tussaud (szül. Grossholtz) feltehetően svájci származású francia viaszöntő, az 1832-ben Londonban megnyílt "Madame Tussaud panoptikuma" megalapítója.
1780-ban Párizsba utazott, hogy a királyi családot és az udvari nemességet viaszból megformázza, majd a forradalom után a győztes vezetők és a kivégzettek fejéről készített viaszöntvényeket. 1802-ben költözött Londonba, és korának, valamint a múlt neves és hírhedt személyiségeinek készítette el életnagyságú viaszszobrait, amelyeket a világhírű viaszfiguramúzeumában, a "Madame Tussaud panoptikumá"-ban állított ki.
1761 December 7. (245 éve történt)
Strasbourgban megszületett Marie Tussaud (szül. Grossholtz) feltehetően svájci származású francia viaszöntő, az 1832-ben Londonban megnyílt "Madame Tussaud panoptikuma" megalapítója.
1780-ban Párizsba utazott, hogy a királyi családot és az udvari nemességet viaszból megformázza, majd a forradalom után a győztes vezetők és a kivégzettek fejéről készített viaszöntvényeket. 1802-ben költözött Londonba, és korának, valamint a múlt neves és hírhedt személyiségeinek készítette el életnagyságú viaszszobrait, amelyeket a világhírű viaszfiguramúzeumában, a "Madame Tussaud panoptikumá"-ban állított ki.
javaslom az úri köszönést!
és ajánld magad! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 08:19
és ajánld magad! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

o Te szegeny
, ugy tudlak sajnalni...majd keritek Neked valami jo hapit

majd még beszélünk!
mi az, h bemásolgatsz ide a chatről???!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 08:25

mi az, h bemásolgatsz ide a chatről???!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Surdinak itt hagyok egy képet:
(látod, kedves, így tengek-lengek, amikor nem vagy itt...)
(látod, kedves, így tengek-lengek, amikor nem vagy itt...)

nézegetnélek én! de nem vagy hajlandó fotót küldeni!
az összes lyányt "ismerem", csak Tégedet nem, Te borotvaéles eszű Te!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 15:41
az összes lyányt "ismerem", csak Tégedet nem, Te borotvaéles eszű Te!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Miiiiii?????? Hogy Te ilyen lotyóknak csapod a szelet, s még csak nem is pillogtatsz, ha réjám nézesz????Hát az igéreteid? Epekedésed?? Térden-hozzám-állásod???

már megint mi van? tömöm a fejeteket kultúrával, erre surda megbasz...ööö...izééé lebasz...mellesleg megvan az első 5ösöm....kéretik inni az egészségemre
régen, amikor még mulatozni jártam egy társasággal és már minden lehetséges okra ittak, és már nem volt mire, akkor soványka terézia egészségére ittak...ennek is van egy története, de lényegtelen...ti mire szoktatok inni?

régen, amikor még mulatozni jártam egy társasággal és már minden lehetséges okra ittak, és már nem volt mire, akkor soványka terézia egészségére ittak...ennek is van egy története, de lényegtelen...ti mire szoktatok inni?
Jóóóóreggelt!
5ösöd van? akkor Te fizetsz!
egy lottó 5ös után ez a minyimum!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 09:50
egy lottó 5ös után ez a minyimum!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

már megint mi van? tömöm a fejeteket kultúrával, erre surda megbasz...ööö...izééé lebasz...mellesleg megvan az első 5ösöm....kéretik inni az egészségemre

nem is érdekelne se Hilton,se Brittttttniiii,ha a mi lotyóink puncis képe lenne a háttér-képem a gépen...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 13:56

itt meg látni látok rosszul!
bugyingó Paris Hiltonon és Briney Spriccen nem volt!
bugyingó Paris Hiltonon és Briney Spriccen nem volt!
szerezzük meg az összesét!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 09:59

nem is érdekelne se Hilton,se Brittttttniiii,ha a mi lotyóink puncis képe lenne a háttér-képem a gépen...
Mi apáink fiaira - és erre bármennyit lehet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 09:50

mig prune sört ad nekünk,meghívlak én benneteket egy körre
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 09:58

5ösöd van? akkor Te fizetsz!
egy lottó 5ös után ez a minyimum!!!
egy lottó 5ös után ez a minyimum!!!
mi van?
mi ez a csend-nyugalom és hullaszag?
ha ennyire kihalt a nappali elkezdem az elejétől a reagálásokat! csak arra reagálok, amit eddig nem olvastam. de mindenkit figyelmeztetek az is van egy jó pár 1000!!!
mi ez a csend-nyugalom és hullaszag?
ha ennyire kihalt a nappali elkezdem az elejétől a reagálásokat! csak arra reagálok, amit eddig nem olvastam. de mindenkit figyelmeztetek az is van egy jó pár 1000!!!
ez most én lennék, aki adja nektek a sört és te csak ezután következel? esetleg te vagy, és hozod a sört a fiúknak, amíg én próbálom csapolni a söröst bocs a sört?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
reggelt? ma mindenki későn kelt? munkát? nem látod, hogy ezek a spermahajderek lébecolnak itt
?

elméletileg te is lehetnél...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 10:17

ez most én lennék, aki adja nektek a sört és te csak ezután következel? esetleg te vagy, és hozod a sört a fiúknak, amíg én próbálom csapolni a söröst bocs a sört?