sziasztok4
én még nem régóta járok erre a fórumra és csak ismerkedek még...
ha valakinek van kedve beszélgetni msn: sziklay1@freemail.hu
én még nem régóta járok erre a fórumra és csak ismerkedek még...
ha valakinek van kedve beszélgetni msn: sziklay1@freemail.hu
Kérdés: mit jelent a picsa szó?
(nem ér interneten rákeresni, mindenki azt mondja el, amire ő használja!!!)
Szia, Neked is szép napot! És mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 13:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
szia kedves para. jól esett a lazacvacsi?
pszt. titkos
örök hálám, orre, örök hálám.
finom meleg. kortyolgatom épp.
finom meleg. kortyolgatom épp.
jóreggelt és kellemes hétvégét mindenkinek!
te mit csináltál az elmúlt kb 4 órában???????????????????????????????????????????????????????????????????????
huh, ez a vlagyimir..mmmmm...ahhhhh....ohhhhh
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Akkor ő Vlagyimir. Csak te meg én meg a net tudja, hogy tulajdonképp én vagyok...
Parancsolj Neked főztem hogy ne legyél álmos.
huppsz, ezt kiboritottam, látszik, túl korán van. lécci főzzetek majd nekem egy kávét, mire felkelek.
most jut eszembe... lehet, kávét kéne főzzek nektek, mire felkeltek...
no, szaladok, készitem :)
no, szaladok, készitem :)
ma jó sokáig voltam ébren. szép éjszakát nektek. holnap azért lehetne kicsit több mozgás idebenn.
megfelelő, kedves. megfelelő.
Ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 21:28
Törölt felhasználó (21812)
Katicika, a 15138-at Joe-nak írtad, tehát én arra semmiképpen nem akartam válaszolni.
Én Krapulax képére akartam reagálni.
Mivel napjában sokszor benézek, nem érzem azt, hogy állandóan köszöngetnem kéne, főleg mert egy csomószor nincs is kinek köszönni. Ezért beköszönök reggel, elköszönök este (bár ezt sem mindig) és sokszor csupán a visszaolvasás-reagálás végtelen ciklust nyomom.
Mivel napjában sokszor benézek, nem érzem azt, hogy állandóan köszöngetnem kéne, főleg mert egy csomószor nincs is kinek köszönni. Ezért beköszönök reggel, elköszönök este (bár ezt sem mindig) és sokszor csupán a visszaolvasás-reagálás végtelen ciklust nyomom.
Katicika, a 15138-at Joe-nak írtad, tehát én arra semmiképpen nem akartam válaszolni.
Mivel napjában sokszor benézek, nem érzem azt, hogy állandóan köszöngetnem kéne, főleg mert egy csomószor nincs is kinek köszönni. Ezért beköszönök reggel, elköszönök este (bár ezt sem mindig) és sokszor csupán a visszaolvasás-reagálás végtelen ciklust nyomom. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 21:08
Mivel napjában sokszor benézek, nem érzem azt, hogy állandóan köszöngetnem kéne, főleg mert egy csomószor nincs is kinek köszönni. Ezért beköszönök reggel, elköszönök este (bár ezt sem mindig) és sokszor csupán a visszaolvasás-reagálás végtelen ciklust nyomom. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Dehogy kérdezek én, kedves Harlot, csak éppen billentyűzeti szinten konstatáltam, hogy hiába van "kopogtatásnyira" a #15138, akkor is a faluvégi #15125 került Neked kézügybe "köszönésileg", meg "jókivánságilag", hát erre kivántam neked hasonló jókat!
Dehogy kérdezek én, kedves Harlot, csak éppen billentyűzeti szinten konstatáltam, hogy hiába van "kopogtatásnyira" a #15138, akkor is a faluvégi #15125 került Neked kézügybe "köszönésileg", meg "jókivánságilag", hát erre kivántam neked hasonló jókat!
Öööööööö, ha kifejted, hogy mit kérdezel (ha kérdezel egyáltalán), akkor megpróbálok felelni. Mert most nem értem, hogy mit nem értesz...
Neked is boldog karácsonyt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 20:58
Neked is boldog karácsonyt. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Kösz, Neked is hasonló jókat, és boldog Karácsonyt!"Whoa whoa whoa!Éjjjjen...." Vajhogy nem jól mondám?????

Gennyzsakszem

Oralia41
Vicky