remek kép!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
téged(neked)nyallak(nyalok)én önzetlenül is,csupán kettönk örömére!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 07:01
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem mindenképpen
akinek én nyaltam, annak nem hiszem, hogy szeretnél
es ezt pont te kérded?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 07:00
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
helló bébiii:) a felismertek topicban azt mondták, hogy: " a para nyilván sokrétű lehet" tényleg az lennél?
nekem mindenképpen
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 06:59
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
jutalom?Tom bácsi,tessék már nekem is megmondani,kinek kell ezért nyalni?
helló bébiii:) a felismertek topicban azt mondták, hogy: " a para nyilván sokrétű lehet" tényleg az lennél?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 06:56
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
jóreggelt!
én azért nm válaszoltam a kérdésre,mert lehetetlen mindent felsorolni,amiröl a sex jut eszembe.állandoan látok nöket,reklámokat,a GG az életem része lett...mit lehet ehhez még hozzátenni?lehetetlen nem állandóan a sexre gondolni!
én azért nm válaszoltam a kérdésre,mert lehetetlen mindent felsorolni,amiröl a sex jut eszembe.állandoan látok nöket,reklámokat,a GG az életem része lett...mit lehet ehhez még hozzátenni?lehetetlen nem állandóan a sexre gondolni!
jó reggelt
Jóóó reggelt mindenkinek
jutalom?Tom bácsi,tessék már nekem is megmondani,kinek kell ezért nyalni?
jóregg:):):)
ma van al capone születésnapja:)
mindenképpen igyunk az egészségére, bár már 108 éves lenne...a nagy szeszcsempész
ma van al capone születésnapja:)
mindenképpen igyunk az egészségére, bár már 108 éves lenne...a nagy szeszcsempész
jóreggelt!
szép álmokat mkinek
lehet mást is? például egy admint?
soroljatok fel olyan hétköznapi dolgokat, amelyekről a szex jut eszetekbe!
nyílván a fallikus dolgok, mint például banán, botmixer, nyalóka, kolbász és egyéb húsáruk:)
aztán vannak olyanok, amelyek egy élményhez köthetőek, s onnantól kezdve szex jut eszembe róla: pókháló, rágógumiból lufifújás, egy bizonyos cipő, amikor reggel felhúzom, kocsiban üres cukrospapír
vagy például ceruza, toll, aminek rágom a végét
baszta! teljesen elfelejtettem a kérdésedet:)
mindjárt átgondolom, és válaszolok:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:53
mindjárt átgondolom, és válaszolok:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Sziasztok!
Na, a franc fog mostantól érdekes(nek tűnő) kérdéseket feltenni nektek, mert senki nem veszi a fáradságot, hogy válaszoljon nekem.
*orrfelhúzós szmájli*
További szép estét.
Na, a franc fog mostantól érdekes(nek tűnő) kérdéseket feltenni nektek, mert senki nem veszi a fáradságot, hogy válaszoljon nekem.
*orrfelhúzós szmájli*
További szép estét.
Sziasztok!
*orrfelhúzós szmájli*
További szép estét.
*orrfelhúzós szmájli*
További szép estét.
lehet, hogy már most megtudod:) akkorát ásítottam az előbb, hogy majdnem kiestem a fejemből...ez a sok éjszakázás meggyötör...én sem vagyok már fiatal
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem,holnap tájékoztatsz az eredményröl.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:32
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
nohát
éppen a gyerekirodalom tételeimet böngészem...és éppen most olvastam a mester fabuláiról
ma megpróbálok pókhálót is keresni.....ha lesz még energiám
éppen a gyerekirodalom tételeimet böngészem...és éppen most olvastam a mester fabuláiról
nohát
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:25
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyokat élvezett La Fontaine
Naponta - persze, épp ma pont nem.
Pihegett a Madame:
"Pókhálót látsz, babám?
Már megint nézed a plafont fenn!"
szerzö ismeretlen
Pihegett a Madame:
"Pókhálót látsz, babám?
szerzö ismeretlen
Az utcán Pál, mikor Erzsók, a kasznár
lánya jött szemközt, megkérdezte: Basznál?
Már, hogyne, mondta,
hanem ily ronda,
illetlen szót, nagyon kérlek, ne használj.
lánya jött szemközt, megkérdezte: Basznál?
Már, hogyne, mondta,
hanem ily ronda,
illetlen szót, nagyon kérlek, ne használj.
Nagyokat élvezett La Fontaine
Pihegett a Madame:
"Pókhálót látsz, babám?
szerzö ismeretlen
Pihegett a Madame:
"Pókhálót látsz, babám?
szerzö ismeretlen

Gennyzsakszem