Na azért! Irgum-burgum lesz ha semmilyen kép nem érkezik tőled a pályázatra :-)
Na, nekem mára csak ennyi fórumozás jutott. Pussz. Szép délutánt! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 07. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 14:39
Na, nekem mára csak ennyi fórumozás jutott. Pussz. Szép délutánt! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 07. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát még a hölgyeknél csak elképzelhetőa kajaszex. Pasiknál a kimagozott paprika és a hotdogkifli kivételével nem nagyon tudok mást elképzelni :)
Bár biztos vannak akiknek lennének ötletei :)
Na jó, nem kötekszem, töröm a buksimat, hátha eszembe jut valami jó :)
Bár biztos vannak akiknek lennének ötletei :)
Na jó, nem kötekszem, töröm a buksimat, hátha eszembe jut valami jó :)
remélem, az oroszlán lennél most te, s széttépnéd a vadászt, nem pedig forditva :):):)
én is kérek ilyen igazolást!!! egész évre!!!
még mindig nincs eprem... :( lehet egyáltalán epret kapni februárban?
Szia pille!
Lehet kapni fagyasztott epret mindig, csak vigyázz nehogy a szádhoz fagyjon. na persze ha felolvasztod akkor nem olyan veszélyes, de akkor emg ugye összeesik:) Az aszott olvadt eper meg már annyira nem izgató :)
Lehet kapni fagyasztott epret mindig, csak vigyázz nehogy a szádhoz fagyjon. na persze ha felolvasztod akkor nem olyan veszélyes, de akkor emg ugye összeesik:) Az aszott olvadt eper meg már annyira nem izgató :)
:) fotosoppal az aszott eper frissé varázsolható :)
Hát végső soron fotosoppal aszott eper nélkül is csodákat lehet tenni :)
Az a kérdés, hogy az aszott eper újnak feltüntetése a cél, vagy inkább a friss üde kifacsarása? :):)
Az a kérdés, hogy az aszott eper újnak feltüntetése a cél, vagy inkább a friss üde kifacsarása? :):)
Ahogy a mai sötét hangulatú képeidet elnézem, neked nem az igazolásra, hanem az igazolóra lenne inkább szükséged
ide az igazolóval!!!
az igazság az, eper nélkül ellennék én, de nincs alkalmas pillanat a fotózásra. folyvást rohangálnak a lakásban, én meg mégsem pózolgathatok erotikusan valami kajával a kezemben... (kezemben?)
Ugorj csak be ide mellénk, ne szomorkodj ott a kanapén. Kaját meg hozatunk a legkedvesebb barátnőddel..
Szia Pillécske!
Nem kell hogy a kezedben legyen a banán....izé..eper!
Nem kell hogy a kezedben legyen a banán....izé..eper!
Hát további jó elmélkedést mindenkinek a banánok és eprek esti sorsáról:)
Léptem, sziasztok :)
Léptem, sziasztok :)
Lassan menek én is. Pillém, segítenél által vinni a szerelmet?:))

már ugrom is! :) vigyázzatok, nagyot fog csobbanni! :):):)
ez még kettőnknek is nehéz :)
Küldtem a már előkészítettből egy csöbörrel... biztos az éhenkorász nappalis pasik felették
Hááát... a főnökhöz nem ért el a kikérőm.. sőőőt usziba mentem volna.. de csak most értem haza
Éhes vagyok, fáradt vagyok, fázom.. és különben is ki segít kis Vukknak
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 07. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 08:03
Éhes vagyok, fáradt vagyok, fázom.. és különben is ki segít kis Vukknak
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 07. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelt Főnök!
Alulírott Erdőkerülő igazolom, hogy Moncy nevű dolgozója a mai napon nem az eső hiánya miatt nem ment ma dolgozni.
Valódi oka Én voltam, mert nem engedtem felkelni az ágyból.
Egyben gratulálok munkatársnőjéhez, igazán kiváló munkaerő, aki mindig, mindenhol megállja a helyét, még akkor is, ha fekszik.
Kérem, hogy a mai napot rendkívüli szabadsággal honorálja részére.
kelt, mint fent,
Erdőkerülő
Alulírott Erdőkerülő igazolom, hogy Moncy nevű dolgozója a mai napon nem az eső hiánya miatt nem ment ma dolgozni.
Valódi oka Én voltam, mert nem engedtem felkelni az ágyból.
Egyben gratulálok munkatársnőjéhez, igazán kiváló munkaerő, aki mindig, mindenhol megállja a helyét, még akkor is, ha fekszik.
Kérem, hogy a mai napot rendkívüli szabadsággal honorálja részére.
kelt, mint fent,
Erdőkerülő

Gennyzsakszem

warby