Áááá...kapják be...MINDENKI!
De jó neked...én még dódozok..igaz félrészegen...de dódozok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:14
ki, bár nem dülöngélve:)max. álmosan...vagyis akkor nem ki, hanem be...az ágyba
ki, bár nem dülöngélve:)max. álmosan...vagyis akkor nem ki, hanem be...az ágyba
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 23:11
Én bedülöngélek, a többiek meg ki?
Ennyire részeg vónék?
Tuggyátok, részeg (Vad)disznó esete a makkal.......
Ennyire részeg vónék?
Én bedülöngélek, a többiek meg ki?
Ennyire részeg vónék?
Ennyire részeg vónék?
Hukk...röff:-)
Jóestét a díszes kompániának!!!
Jóestét a díszes kompániának!!!
basszus! lehet, hogy bekötötték a fejét????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 22:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Egy másik topicban belebotlottam GonoszKismalac írásába. Hova tűnt az a pasi? Tud róla valaki valamit?
azon kívül, hogy szilveszter óta nem láttuk...semmit
2007. 02. 28. szerda 22:27
Törölt felhasználó (21812)
Egy másik topicban belebotlottam GonoszKismalac írásába. Hova tűnt az a pasi? Tud róla valaki valamit?
Azért charlotte most nem szívesen fordítana le 5 perc 48 másodpercnyi szöveget, még akkor sem, ha valóban nagyon durva, hogy mennyire hülye néhány amerikai.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, talán ideje megkérdezni Prune-t, hogy ő hogyan nevelte rá a fiát, hogy önállóan elkészítse az ételt...
a fiam is ilyen... ilyen is marad? neeeeeeeee!!!!!!!!
Huh, ez kemény
Ha az uradon múlnának a fiad étkezési szokásai, olyanná válna, mint nagyapám, aki addig nem volt hajlandó enni, amíg elé nem rakták. Ez addig fajult, hogy amikor nagymamám kórházba került, papó a műanyag tányérban rakta fel melegedni az ételt a tűzhelyre.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:53
komolyan mondom a férfiak hülyék!!!
a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha
a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha
szép álmokat! most lehetsz gyorsabb Prune! :)
nekem meg így áll
neeeem, az enyém így áll reggel
nem. nekem rövid hajam van! állni áll, csak fel :)
azt, hogy mi raktuk be, tehát tudjuk, és még azt is, hogy érdemben fórumozz, mert lesz ám
elejét,hátulját....mindent!
ezermester vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 18:16
ezermester vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
VIP
Hallom, sok a szerelő itt4 Ki jön hozzám is hátulját szerelni?
Már indulok is

Gennyzsakszem

Páross82
Zuzana