reggelit?
Valaki?
Vad Moncy reggelivel vár! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:50
Valaki?
Vad Moncy reggelivel vár! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt Nappalisok!
Elaludtam.. baccus.. kér Valaki reggelit? Vagy.. most már inkább ebédet?
Elaludtam.. baccus.. kér Valaki reggelit? Vagy.. most már inkább ebédet?
feszültségoldásosság :)
Ti (Vazival) provokáltok a Kanna topic létével!
hiszem ha látom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:56
jóregg
fél9kor keltem...és még hálóingben vagyok
de látom többen vagyunk így
fél9kor keltem...és még hálóingben vagyok
de látom többen vagyunk így
Szombat van Én kérek reggelit
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most lehet még álmos vagyok... A vadpatás meg a valaki aki vad egy vagy két emberke??
Álmos vagy, pihenj még...
Külön emberke vagy semmi közöm valaki aki vadhoz ha erre gondoltál....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:06
Külön emberke vagy semmi közöm valaki aki vadhoz ha erre gondoltál....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most lehet még álmos vagyok... A vadpatás meg a valaki aki vad egy vagy két emberke??
oké. leírom a feszültség megoldást... erre a képre...
persze!
Vad Ő a napszámlálós!
a vadpaci=Wildhorse - Ő is eléggé őslakos, de mióta Te beköltöztél ritkán járt erre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:06
Vad Ő a napszámlálós!
a vadpaci=Wildhorse - Ő is eléggé őslakos, de mióta Te beköltöztél ritkán járt erre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah, megnéztem egy klipet a MAdnesstől...
Hehe :D Idióták
szeretem
Hehe :D Idióták
szeretem
pille és charlotte oldja surdi idegeit!
nekem az uram csinált bundáskenyeret
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
szal oda megyek a vöröshöz és benyalok neki csontig ha már ilyen szépen terpeszt, eközben a szőke szopja a kemény faszomat, majd ezután a vörös szájáb adom miután elélvezett a nyalástól, eközben a kisszőke néz minket és ujjazza magát mikor már közel van a csúcshoz akkor tövig beteszem neki utána a vöröst is jó keményen megtolom és a végén teleélvezem mindkettőjük arcát....
13 évesen hallgattam a madnesst. mekkorákat táncoltunk rá hugommal! dilinyósok!
a naccerelmem hozta kölcsönbe őket videón... eltűnt a naccerelmem azóta...
a naccerelmem hozta kölcsönbe őket videón... eltűnt a naccerelmem azóta...
a fenébe ezt írhattam volna az erotikus topicos történetes témához hátha díjat kapok érte...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:11
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
szal oda megyek a vöröshöz és benyalok neki csontig ha már ilyen szépen terpeszt, eközben a szőke szopja a kemény faszomat, majd ezután a vörös szájáb adom miután elélvezett a nyalástól, eközben a kisszőke néz minket és ujjazza magát mikor már közel van a csúcshoz akkor tövig beteszem neki utána a vöröst is jó keményen megtolom és a végén teleélvezem mindkettőjük arcát....
az előbb félre olvastam amit írtál....
huh! horzi! még a végén szombat hajnalban benedvesedünk a gép előtt, ha ilyeneket irogatol!
De jó valakinek :X

Mmmm, bundáskenyér (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Mmmm, bundáskenyér (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem is!
Ez volt a célom egy kis szombat reggeli inom izgatás....
Ez volt a célom egy kis szombat reggeli inom izgatás....

Gennyzsakszem

talkia69
Emma