Törölt felhasználó (21812)

Ez most valami burkolt felhívás nekem, hogy csütörtök este jelenjek meg csipkebugyiban, igaz?

Ez most valami burkolt felhívás nekem, hogy csütörtök este jelenjek meg csipkebugyiban, igaz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 23:14

uram "elkérte" a csütörtök, pénteket...valami horgászós programra...szombat este meg buli lenne, de a pesztrám elutazik a nagyobbik gyerekemmel...szóval nem is tudom...majd a kicsivel kirándulunk egyet, ha jó idő lesz...
uram "elkérte" a csütörtök, pénteket...valami horgászós programra...szombat este meg buli lenne, de a pesztrám elutazik a nagyobbik gyerekemmel...szóval nem is tudom...majd a kicsivel kirándulunk egyet, ha jó idő lesz...
Na, akkor egy kérdés. Ki mit tervez a hosszú hétvégére? (már akinek tényleg hosszú lesz)

Nem, én a sipítozós voltam. De szerencsére arról már hallgatott, hogy mi volt a sipítozás után.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 22:37

nem erre gondoltam...ő azt mondta, hogy az alföldivel találkozott, de te voltál ott szerintem

nem erre gondoltam...ő azt mondta, hogy az alföldivel találkozott, de te voltál ott szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 22:34

Igen, én sipítoztam neki zavartan

Igen, én sipítoztam neki zavartan
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 22:31

szerintem te találkoztál a hajóssal...volt egy mondata...abból vontam le a következtetést

szerintem te találkoztál a hajóssal...volt egy mondata...abból vontam le a következtetést
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 22:30

1600 vicces videó van. Ha volna időm, végigbugásznám. De így...
Sosem kapom meg Prune-t
Legalábbis nyereményjáték jutalmául
Sosem kapom meg Prune-t

1600 vicces videó van. Ha volna időm, végigbugásznám. De így...
Sosem kapom meg Prune-t
Sosem kapom meg Prune-t

ha hozzád kötöznek,akkor inkább továbbra is nem figyelek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 21:53

Te nem figyeltél! Te is büntit kapsz. Fábry show adásában ritmikus sportgimnasztika.
Amúgy rémlik valami. Be volt öltözve tornadresszbe. Booooooorzasztó látvány volt.
Amúgy rémlik valami. Be volt öltözve tornadresszbe. Booooooorzasztó látvány volt.

yessssssssss...és én is csatlakozom, ami a tévézést illeti
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 21:53

Te nem figyeltél! Te is büntit kapsz. Fábry show adásában ritmikus sportgimnasztika.

(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Lassan kezdődik a vasárnap esti műsorom. Úgyhogy abba is hagyom a keresést (sajnos elég reménytelen, hiába kecsegtető a jutalom).
Még visszanézek. Legyetek jók. Pussz
Még visszanézek. Legyetek jók. Pussz
Nonnoooo ! Nem neveztem selejtnek !
Vagy ugy erezted ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 21:27
Vagy ugy erezted ?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Charlotte vagyok, nem leszek más sosem.
És ez nem selejt. Ifjúkorom legnagyobb filmje! Nem művészileg természetesen, de kultfilm.
És szerintem Pille és Prune is etalonnak tartja.
És te sem tudsz kibújni a bőrödből. Rögtön selejtnek nevezed, pedig nem is láttad. Véleményt arról kéne alkotni, amiről legalább halvány fogalmunk van.
És ez nem selejt. Ifjúkorom legnagyobb filmje! Nem művészileg természetesen, de kultfilm.
És szerintem Pille és Prune is etalonnak tartja.
És te sem tudsz kibújni a bőrödből. Rögtön selejtnek nevezed, pedig nem is láttad. Véleményt arról kéne alkotni, amiről legalább halvány fogalmunk van.

nehogy leégjen a géped...és ne találd meg..huh
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 21:41

Meggyulladt a billentyűzetem, úgy elkezdtem gépelni, hogy végre megtaláljam.

ilyen nyelvel????jó lesz????

Sonkás #24446
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (24442)
Meggyulladt a billentyűzetem, úgy elkezdtem gépelni, hogy végre megtaláljam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 21:37

leszbizés....fekete csipkebugyi...vad szenvedélyes vágy az arcomon, miközben a fogaimmal tépem le a bugyit a nőről, aki megtalálja nekem az rsg-s szőkét
leszbizés....fekete csipkebugyi...vad szenvedélyes vágy az arcomon, miközben a fogaimmal tépem le a bugyit a nőről, aki megtalálja nekem az rsg-s szőkét
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 21:33

Gyorsan gondold ki, mert különben el sem kezdem keresni!