ezt nem hiszem el fiúk! ti átjártok gyakorolni? nevett-nevett-nevett
Előfordulhat, hogy olyan oldalról akarsz feltölteni ami nem engedi "tovább vinni" a képeket, ezért tanácsos a lementett képeket feltennei pölö a képfeltöltésre.hu-ra és onnan be másolni ide a gg-re akkor nem "szokott" eltünni a kép (csak néha)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:33

erdekes modon,a kepek nehany masodpercig lathatoak,aztan egy szamomra ismeretlen okbol eltünnek.tud valaki magyarazatot adni?
megkeresem a neten a kepet,a cimet ctrl+c kombinacioval rögzitem,vissza a forumba,az üzenetek ablak alatt katt a kep beszurasa alpontra,nyilik egy kis ablak http:\...kezdettel,oda a ctrl+v kombinacioval beszurom a kep url-jet,katt az ok gombra,kesz.
[#wave
sok sikert!

sok sikert!
erdekes modon,a kepek nehany masodpercig lathatoak,aztan egy szamomra ismeretlen okbol eltünnek.tud valaki magyarazatot adni?
ezeket a kepeket nem pontharacsolas celjabol,hanem Ayame keresere tettem fel!

Jaja

Mar a tegnap is irtam hogy bocs!Tobbet be se lepek ebbe a toppicba,ha arrol van szo.Es koszi hogy leszedted

es mi lesz a leveleiddel?
biztosan postagalambokat tartasz
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
biztosan postagalambokat tartasz

Kösz a tanacsot,zelra vezetett hogy miert most se ertem de mindegy."eof" nelküli oldalon probalkoztam ugyanigy,nem ment,meg mas sültelen nemet oldalokon,az se.
Valami okbol a kes elen tanzolok.
Üdv. Alina (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 20:28
Valami okbol a kes elen tanzolok.
Üdv. Alina (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38588)

Szia Alina!
Most nem oktatni akarlak,csak segiteni én sem vagyok prof na mindegy.
Figy:www.kepfeltoltes.eof.hu
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
Most nem oktatni akarlak,csak segiteni én sem vagyok prof na mindegy.
Figy:www.kepfeltoltes.eof.hu
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
Valamit feladni?
SOHA!!!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
SOHA!!!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérd meg öket Te, hogy töröljék és reméljük ez jobb belátásra birja öket és nem fognak emiatt szankcionálni!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:33

Remelhetoleg megertik...ha nem,hat ez van, tenyleg nem szandekos volt