Remelhetoleg megertik...ha nem,hat ez van, tenyleg nem szandekos volt
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:31

Igazad van nincs ki kötve milyen képet teszel fel, de az ilyen képekért az adminok "harapnak" s "nép" is kiközösit. Nem akarok én neked rosszat csak volt már pár ilyen próbálkozás más részről és nem volt hosszú életű az illető a gg köreiben...
Igazad van nincs ki kötve milyen képet teszel fel, de az ilyen képekért az adminok "harapnak" s "nép" is kiközösit. Nem akarok én neked rosszat csak volt már pár ilyen próbálkozás más részről és nem volt hosszú életű az illető a gg köreiben...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:27

bocs,de nincs kiirva milyen kepeket lehet/kell feltolteni, en ezt talaltam es megprobaltam.Sikerult es ezer bocs, ha gusztustalan, nem az volt a celom.Csak probalkoztam
bocs,de nincs kiirva milyen kepeket lehet/kell feltolteni, en ezt talaltam es megprobaltam.Sikerult es ezer bocs, ha gusztustalan, nem az volt a celom.Csak probalkoztam
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:25

Sikerülni sikerült, de jobb képet nem találtál ami kicsit jobban ide passzol?
Sikerülni sikerült, de jobb képet nem találtál ami kicsit jobban ide passzol?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
csak probaltam hogy fel tudome tolteni
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerinted ez a kép ide való?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 14:21

[IMG]http://poetry.******.com/failed-mission/failed-mission.jpg[/IMG ] (kimoderálva!)
[IMG]http://poetry.******.com/failed-mission/failed-mission.jpg[/IMG ] (kimoderálva!)
[IMG](hiányzik a kép URL-je[/IMG ]

jómagam inkább az imageshack-et használom. Szép, jó, egyszerű, és még regisztrálni is lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 20:28
Törölt felhasználó (38588)

Szia Alina!
Most nem oktatni akarlak,csak segiteni én sem vagyok prof na mindegy.
Figy:www.kepfeltoltes.eof.hu
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
Szia Alina!
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 13:03
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Hidd el engem bosszant a legjobban,nem a tagokat vagy az adminit,hogy telelöttem feher ablakkal egy par topicot(jo volna törülni öket).A belinkeles jo,ott van minden "pont-pont-vesszöcske".Hogy mi a hiba?
Majd rajövök
.Lehet ha kerül egy irgalmas szamaritanus es kisegit jo tanacsal mivel nem mindenki nezi kejes elvezettel felebaratai nyomorusagat.Feladni?
Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon?

Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon?
Csini baba.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon jo.
(Ez egy válasz toughtful üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
feladom

feladom