Hidd el engem bosszant a legjobban,nem a tagokat vagy az adminit,hogy telelöttem feher ablakkal egy par topicot(jo volna törülni öket).A belinkeles jo,ott van minden "pont-pont-vesszöcske".Hogy mi a hiba?
Majd rajövök
.Lehet ha kerül egy irgalmas szamaritanus es kisegit jo tanacsal mivel nem mindenki nezi kejes elvezettel felebaratai nyomorusagat.Feladni?
Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 19:32

Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

sztem...ami nem megy ne erőltesd
vagy nézd át újra a belinkelést lehet valamit kihagytál..

sztem...ami nem megy ne erőltesd
vagy nézd át újra a belinkelést lehet valamit kihagytál..
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

(/URL))

akkor még látszott:))

bádogbulldog #797

pl.1
pl.2[/UR L]
[URL=http://picbox.cjb.hu/kepestar/]pl.3
Használd ezeket az oldalakat,a tallózással meg keresed a saját gépeden a képeket,feltöltöd és kimásolod a direkt linket,aztán itt a képbeszúrásnál bemásolod a linket és ennyi!
:) (Ez egy válasz sassi üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 02:16
pl.2[/UR L]
[URL=http://picbox.cjb.hu/kepestar/]pl.3
Használd ezeket az oldalakat,a tallózással meg keresed a saját gépeden a képeket,feltöltöd és kimásolod a direkt linket,aztán itt a képbeszúrásnál bemásolod a linket és ennyi!
:) (Ez egy válasz sassi üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!!!
Van 1kis gondom a képfeltőltéssel !!!
Aki tud segitsen nekem,tömb száz képem van a gépemen.
Ha lehet részletes leirást kérek a feltöltésről!
Hogy tudom felttenni?
Hálás köszönet érte.
Hogy tudom felttenni?
Hálás köszönet érte.

Sziasztok!!!
Hogy tudom felttenni?
Hálás köszönet érte.
Hogy tudom felttenni?
Hálás köszönet érte.