bádogbulldog #797
akkor még látszott:))
sztem...ami nem megy ne erőltesd
vagy nézd át újra a belinkelést lehet valamit kihagytál..
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy nézd át újra a belinkelést lehet valamit kihagytál..(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hidd el engem bosszant a legjobban,nem a tagokat vagy az adminit,hogy telelöttem feher ablakkal egy par topicot(jo volna törülni öket).A belinkeles jo,ott van minden "pont-pont-vesszöcske".Hogy mi a hiba?
Majd rajövök
.Lehet ha kerül egy irgalmas szamaritanus es kisegit jo tanacsal mivel nem mindenki nezi kejes elvezettel felebaratai nyomorusagat.Feladni?
Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 19:32
Majd rajövök
.Lehet ha kerül egy irgalmas szamaritanus es kisegit jo tanacsal mivel nem mindenki nezi kejes elvezettel felebaratai nyomorusagat.Feladni?Az uszas,kerekparozas se ment egyböl.
A kepbeszurast gyakoroljam török topicon? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 13. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem...ami nem megy ne erőltesd
feladom

-neo-

Wifecrempie