Kösz a tanacsot,zelra vezetett hogy miert most se ertem de mindegy."eof" nelküli oldalon probalkoztam ugyanigy,nem ment,meg mas sültelen nemet oldalokon,az se.
Valami okbol a kes elen tanzolok.
Üdv. Alina (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 20:28
Valami okbol a kes elen tanzolok.
Üdv. Alina (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38588)
Szia Alina!
Most nem oktatni akarlak,csak segiteni én sem vagyok prof na mindegy.
Figy:www.kepfeltoltes.eof.hu
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
Most nem oktatni akarlak,csak segiteni én sem vagyok prof na mindegy.
Figy:www.kepfeltoltes.eof.hu
Ennél az oldalnál a FELTÖLTENDÖ FÁJLnál: tallozás: utánna megkeresed a képet a gépen ha megvan kijelölöd/megnyitás/feltöltés ha feltöltötte akkor a DIREKT LINK alattifeltöltött képet kijelölöd utánna jobbklikk/másolás ha megvan akkor a kép beszúrásnál megint jobbklikk/beilleszt/ok/elküld enyi
es mi lesz a leveleiddel?
biztosan postagalambokat tartasz
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
biztosan postagalambokat tartasz
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mar a tegnap is irtam hogy bocs!Tobbet be se lepek ebbe a toppicba,ha arrol van szo.Es koszi hogy leszedted
Jaja
ezeket a kepeket nem pontharacsolas celjabol,hanem Ayame keresere tettem fel!
erdekes modon,a kepek nehany masodpercig lathatoak,aztan egy szamomra ismeretlen okbol eltünnek.tud valaki magyarazatot adni?
megkeresem a neten a kepet,a cimet ctrl+c kombinacioval rögzitem,vissza a forumba,az üzenetek ablak alatt katt a kep beszurasa alpontra,nyilik egy kis ablak http:\...kezdettel,oda a ctrl+v kombinacioval beszurom a kep url-jet,katt az ok gombra,kesz.
[#wave
sok sikert!
[#wavesok sikert!
Előfordulhat, hogy olyan oldalról akarsz feltölteni ami nem engedi "tovább vinni" a képeket, ezért tanácsos a lementett képeket feltennei pölö a képfeltöltésre.hu-ra és onnan be másolni ide a gg-re akkor nem "szokott" eltünni a kép (csak néha)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:33
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
erdekes modon,a kepek nehany masodpercig lathatoak,aztan egy szamomra ismeretlen okbol eltünnek.tud valaki magyarazatot adni?
ezt nem hiszem el fiúk! ti átjártok gyakorolni? nevett-nevett-nevett
Kire gondolsz édes pille???
saját gépröl hogy lehet képet felteni???
OKOS!
SEHOGY! olvasd el előbb a
Fel kell tenni előbb a képtev valamiféle tárhelyre. pl: www.kepfeltoltes.hu, kepfeltoltes.eof.hu, stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 10:22
SEHOGY! olvasd el előbb a
fó
szóló valamit! alf
ru alf
m alf
használatárólFel kell tenni előbb a képtev valamiféle tárhelyre. pl: www.kepfeltoltes.hu, kepfeltoltes.eof.hu, stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21777)
saját gépröl hogy lehet képet felteni???

-neo-

mcload2
Jolena