Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2008. 11. 30. vasárnap 12:45
Tweek Tweek
Na mesélj akkor mit tapasztaltál?
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 21:07
igazából nekem az a problémám hogy szombaton nálam alszik a barátom (semmi nincs köztünk sima barátság), és be kell vallanom őszintén hogy nagyon vonzódok hozzá, többször láttam alsónadrágban és meg kell mondanom igen méretes. átalakítás miatt valószínű h egymás mellett fogunk aludni, és én már szentül elhatároztam h ha elalszik (márpedig mélyen fog aludni) benyulok mellé a takaró alá...viszont ha felébredne az iszonyatosan gáz lenne.
#42   2008. 12. 01. hétfő 17:07
X Törölt felhasználó (69371)
nem tud mesélni, mert kiverték az összes fogát mf2
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 12:45
Na mesélj akkor mit tapasztaltál?
#43   2008. 12. 01. hétfő 19:05
Tweek Tweek
Hát ha pasi akkor meg is érdemelné... eplus2
#44   2008. 12. 07. vasárnap 22:14
MmePrune MmePrune VIP Admin
van létjogosultsága a topicnak...reggel a tükörbe nézve rácsodálkoztam a fehér maszatos arcomra...mondom uramnak: de szar ez a fogkrém...erre ő: neeeeem, leszoptál éjszaka smile
nah...szóval van szex alvás közben
hehe
#45   2008. 12. 07. vasárnap 22:53
diablosteve diablosteve
ejhaj, fagyival álmodtál és ez lett a vége? nyes hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 07. vasárnap 22:14
van létjogosultsága a topicnak...reggel a tükörbe nézve rácsodálkoztam a fehér maszatos arcomra...mondom uramnak: de szar ez a fogkrém...erre ő: neeeeem, leszoptál éjszaka smile
hehe
#46   2008. 12. 07. vasárnap 23:03
tablet tablet
Szilva nem is tudtam, hogy ennyire naiv vagy !
A kedves férjedurad, tuti tejszinhabot nyomott a , szóval oda, és azt szopogattad te álmodban. Mert mindig is mohó voltál, meg vagy. Meg olyan édes szájú, meg naivan bolond nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 07. vasárnap 22:14
hehe
#47   2008. 12. 08. hétfő 17:17
joker32 joker32
Szerintem ez egy hülyeség!Az lehet hogy valaki olyan fáradt hogy majdnem alszik de az más.
#48   2008. 12. 09. kedd 18:25
anonimi80 anonimi80
nah jöttem elmesélni mivolt....
eleite bátortalan voltam, de összeszedtem magam..lesz ami lesz....hát lett..eszméletlen nagyot keféltünk...aztán reggel rácsodálkozott h mért is fekszek rajta és h mért vagyunk meztelenek..nem emlékezett semmire...pedig egy kortyot sem ittunk
#49   2008. 12. 09. kedd 18:33
X Törölt felhasználó (729)
Hát ez tök jó! wave
De most akkor Te pasi vagy?
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 18:25
nah jöttem elmesélni mivolt....
eleite bátortalan voltam, de összeszedtem magam..lesz ami lesz....hát lett..eszméletlen nagyot keféltünk...aztán reggel rácsodálkozott h mért is fekszek rajta és h mért vagyunk meztelenek..nem emlékezett semmire...pedig egy kortyot sem ittunk
#50   2008. 12. 18. csütörtök 07:09
X Törölt felhasználó (391255)
Sztem mindenki átéli egyszer ezt. Nekem is volt már, nincs semmi különös. Meg aztán egszer élünk, jó kipróbálni csórónegy playmaittel smile
#51   2008. 12. 20. szombat 04:24
X Törölt felhasználó (9336)
sziasztok.engem nagyon izgat a dolog.Lehet hogy az emlékek miatt,de ha csak rá is gondolok már keményedik is a farkam.Az exemet sokszor dugtam meg álmában bulik után,de mindig szántam időt a hosszú simogatás ,izgatás kombinációra is,soha nem kapkodtam.A popsija soxor nedvesebb lett mint a puncija. smile A látvány nagyon izgató volt.Reggelente mondtam is neki ,kérte hogy meséljem el,de ettől rendszerint úgy felizgult,hogy alig lehetett vele bírni smile
Nekem bejött.....
#52   2008. 12. 20. szombat 23:00
latyakosa latyakosa
Előfordul(hat) másokkal is. Egy dolog rossz, ha nem emlékszel rá, reggel azonban gyűröttek vagytok, de nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 11. 27. csütörtök 23:43
dako nem csak álmában baszik, és nem hiszem, hogy mással nem fordul elő, vagy legalább hasonló dolog...
#53   2008. 12. 21. vasárnap 21:11
zorn zorn
A popsi nedvessebb mint a punci?Már ne haragudj hidd ell elmúltam 10 éves elég rég de egy popó,hogy nedvesedik be nekem relytély neked valami különleges nőd van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9336)
2008. 12. 20. szombat 04:24
sziasztok.engem nagyon izgat a dolog.Lehet hogy az emlékek miatt,de ha csak rá is gondolok már keményedik is a farkam.Az exemet sokszor dugtam meg álmában bulik után,de mindig szántam időt a hosszú simogatás ,izgatás kombinációra is,soha nem kapkodtam.A popsija soxor nedvesebb lett mint a puncija. smile A látvány nagyon izgató volt.Reggelente mondtam is neki ,kérte hogy meséljem el,de ettől rendszerint úgy felizgult,hogy alig lehetett vele bírni smile
Nekem bejött.....
#54   2008. 12. 21. vasárnap 21:23
zorn zorn
Volt pár nőm nem mondom mennyi igy nincs mibe belekötni valóban volt,hogy aludtunk felébredtem és neki álltam témázni volt,hogy a párom állt neki nos mire akcióra ikerült sor mindig mind a ketten fent voltunk aztán persze aludtunk tovább.Szivessen megnézném magam ahogy alvás közben térdelek és dugom a csajt aki szépen pucsit szintén aludva,már bocsi de röhej.
#55   2008. 12. 21. vasárnap 21:31
zorn zorn
Ha jól belegondolok álmomban én is sokat dugtam de mikor felébredtem annyi volt a tanulság,hogy csak a farkam áll.
#56   2009. 01. 31. szombat 23:34
juliusdementor juliusdementor
Sziaszok!

Ha megengedikek, én is hozzáfűznék a topichoz.
Velem is történt már hasonló eset, csak jelen esetben és voltam az aktív fél. smile
Szóval a történet:
Mint mindig, egy szerelmeskedéssel szerettük volna bucsuztatni az óévet. Csakhogy barátnőm éppen "beteg" volt és ezért azt az igéretet kaptam, hogy a szilveszteri buli után a kellemes popsikáját célozhatom meg. Ami persze Neki sincs ellenére. smile
A buli megvolt, de elég "későn" kerültünk ágyba. És mire szerelmeskedésre került volna sor, szegénykém elaludt. De megjegyezte, hogy én attól még érezzem jól magam. Előkerült a síkosító, mivel gyönyörű popsija hívogatta a dákómat. Alvó barátnőm nemhogy elfordult volna, inkább tartotta a popsiját mignem behatoltam fenekébe. Az egyik legjobb popsiszex-ben bolt részem.
#57   2009. 02. 03. kedd 12:34
naruto88 naruto88
h lehet alvás közben?
mármint h nem ébred fel közben az ember?
#58   2009. 02. 04. szerda 16:17
TopSecret TopSecret
Alvás közben??? nyes az már nem is szex.... de beteg... nyes DD álmomdban már szexeltem de... Istenke, alacsony a kerítésed
#59   2009. 02. 05. csütörtök 17:42
X Törölt felhasználó (289130)
Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától. nyes
#60   2009. 02. 05. csütörtök 20:46
zorn zorn
Velem 2xer eset meg egyszer a nejem aludt nyaltam is szorgalmasan majd intettem a barátomnak,hogy jöhet abban a percben felébredt le is lettem baszva.

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: anonimi80 anonimi80
Nyitás ideje: 2008. 11. 27. csütörtök
Üzenetek: 132db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 30. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!