Na mesélj akkor mit tapasztaltál?
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 21:07

igazából nekem az a problémám hogy szombaton nálam alszik a barátom (semmi nincs köztünk sima barátság), és be kell vallanom őszintén hogy nagyon vonzódok hozzá, többször láttam alsónadrágban és meg kell mondanom igen méretes. átalakítás miatt valószínű h egymás mellett fogunk aludni, és én már szentül elhatároztam h ha elalszik (márpedig mélyen fog aludni) benyulok mellé a takaró alá...viszont ha felébredne az iszonyatosan gáz lenne.
nem tud mesélni, mert kiverték az összes fogát
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ha pasi akkor meg is érdemelné...

van létjogosultsága a topicnak...reggel a tükörbe nézve rácsodálkoztam a fehér maszatos arcomra...mondom uramnak: de szar ez a fogkrém...erre ő: neeeeem, leszoptál éjszaka
nah...szóval van szex alvás közben

ejhaj, fagyival álmodtál és ez lett a vége?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 22:14

van létjogosultsága a topicnak...reggel a tükörbe nézve rácsodálkoztam a fehér maszatos arcomra...mondom uramnak: de szar ez a fogkrém...erre ő: neeeeem, leszoptál éjszaka

Szilva nem is tudtam, hogy ennyire naiv vagy !
A kedves férjedurad, tuti tejszinhabot nyomott a , szóval oda, és azt szopogattad te álmodban. Mert mindig is mohó voltál, meg vagy. Meg olyan édes szájú, meg naivan bolond
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 22:14
A kedves férjedurad, tuti tejszinhabot nyomott a , szóval oda, és azt szopogattad te álmodban. Mert mindig is mohó voltál, meg vagy. Meg olyan édes szájú, meg naivan bolond

Szerintem ez egy hülyeség!Az lehet hogy valaki olyan fáradt hogy majdnem alszik de az más.
nah jöttem elmesélni mivolt....
eleite bátortalan voltam, de összeszedtem magam..lesz ami lesz....hát lett..eszméletlen nagyot keféltünk...aztán reggel rácsodálkozott h mért is fekszek rajta és h mért vagyunk meztelenek..nem emlékezett semmire...pedig egy kortyot sem ittunk
eleite bátortalan voltam, de összeszedtem magam..lesz ami lesz....hát lett..eszméletlen nagyot keféltünk...aztán reggel rácsodálkozott h mért is fekszek rajta és h mért vagyunk meztelenek..nem emlékezett semmire...pedig egy kortyot sem ittunk
Hát ez tök jó!
De most akkor Te pasi vagy? (Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 18:25

De most akkor Te pasi vagy? (Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

nah jöttem elmesélni mivolt....
Sztem mindenki átéli egyszer ezt. Nekem is volt már, nincs semmi különös. Meg aztán egszer élünk, jó kipróbálni csórónegy playmaittel

sziasztok.engem nagyon izgat a dolog.Lehet hogy az emlékek miatt,de ha csak rá is gondolok már keményedik is a farkam.Az exemet sokszor dugtam meg álmában bulik után,de mindig szántam időt a hosszú simogatás ,izgatás kombinációra is,soha nem kapkodtam.A popsija soxor nedvesebb lett mint a puncija.
A látvány nagyon izgató volt.Reggelente mondtam is neki ,kérte hogy meséljem el,de ettől rendszerint úgy felizgult,hogy alig lehetett vele bírni
Nekem bejött.....

Nekem bejött.....
Előfordul(hat) másokkal is. Egy dolog rossz, ha nem emlékszel rá, reggel azonban gyűröttek vagytok, de nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 23:43
Törölt felhasználó (69371)

dako nem csak álmában baszik, és nem hiszem, hogy mással nem fordul elő, vagy legalább hasonló dolog...
A popsi nedvessebb mint a punci?Már ne haragudj hidd ell elmúltam 10 éves elég rég de egy popó,hogy nedvesedik be nekem relytély neked valami különleges nőd van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 04:24
Törölt felhasználó (9336)

sziasztok.engem nagyon izgat a dolog.Lehet hogy az emlékek miatt,de ha csak rá is gondolok már keményedik is a farkam.Az exemet sokszor dugtam meg álmában bulik után,de mindig szántam időt a hosszú simogatás ,izgatás kombinációra is,soha nem kapkodtam.A popsija soxor nedvesebb lett mint a puncija.
A látvány nagyon izgató volt.Reggelente mondtam is neki ,kérte hogy meséljem el,de ettől rendszerint úgy felizgult,hogy alig lehetett vele bírni
Nekem bejött.....

Nekem bejött.....
Volt pár nőm nem mondom mennyi igy nincs mibe belekötni valóban volt,hogy aludtunk felébredtem és neki álltam témázni volt,hogy a párom állt neki nos mire akcióra ikerült sor mindig mind a ketten fent voltunk aztán persze aludtunk tovább.Szivessen megnézném magam ahogy alvás közben térdelek és dugom a csajt aki szépen pucsit szintén aludva,már bocsi de röhej.
Ha jól belegondolok álmomban én is sokat dugtam de mikor felébredtem annyi volt a tanulság,hogy csak a farkam áll.
Sziaszok!
Ha megengedikek, én is hozzáfűznék a topichoz.
Velem is történt már hasonló eset, csak jelen esetben és voltam az aktív fél.
Szóval a történet:
Mint mindig, egy szerelmeskedéssel szerettük volna bucsuztatni az óévet. Csakhogy barátnőm éppen "beteg" volt és ezért azt az igéretet kaptam, hogy a szilveszteri buli után a kellemes popsikáját célozhatom meg. Ami persze Neki sincs ellenére.
A buli megvolt, de elég "későn" kerültünk ágyba. És mire szerelmeskedésre került volna sor, szegénykém elaludt. De megjegyezte, hogy én attól még érezzem jól magam. Előkerült a síkosító, mivel gyönyörű popsija hívogatta a dákómat. Alvó barátnőm nemhogy elfordult volna, inkább tartotta a popsiját mignem behatoltam fenekébe. Az egyik legjobb popsiszex-ben bolt részem.
Ha megengedikek, én is hozzáfűznék a topichoz.
Velem is történt már hasonló eset, csak jelen esetben és voltam az aktív fél.

Szóval a történet:
Mint mindig, egy szerelmeskedéssel szerettük volna bucsuztatni az óévet. Csakhogy barátnőm éppen "beteg" volt és ezért azt az igéretet kaptam, hogy a szilveszteri buli után a kellemes popsikáját célozhatom meg. Ami persze Neki sincs ellenére.

A buli megvolt, de elég "későn" kerültünk ágyba. És mire szerelmeskedésre került volna sor, szegénykém elaludt. De megjegyezte, hogy én attól még érezzem jól magam. Előkerült a síkosító, mivel gyönyörű popsija hívogatta a dákómat. Alvó barátnőm nemhogy elfordult volna, inkább tartotta a popsiját mignem behatoltam fenekébe. Az egyik legjobb popsiszex-ben bolt részem.
h lehet alvás közben?
mármint h nem ébred fel közben az ember?
mármint h nem ébred fel közben az ember?
Alvás közben???
az már nem is szex.... de beteg...
DD álmomdban már szexeltem de... Istenke, alacsony a kerítésed

Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától.

Velem 2xer eset meg egyszer a nejem aludt nyaltam is szorgalmasan majd intettem a barátomnak,hogy jöhet abban a percben felébredt le is lettem baszva.