A másik mikor a bari nőmet popsiba mert aludt de másnap lebaszott,hogy kihasználtam,hogy aludt tehát fent volt.
Ez ütős!
És ha jobban belegondol az értelmes ember, még tán igaz is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 17:42

És ha jobban belegondol az értelmes ember, még tán igaz is.

Törölt felhasználó (289130)

Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától.

Velem történt: part1.
Az exem többször próbálta álmomban életrekelteni férfiasságomat.
Nos ez olyan jól sikerült, hogy bele is ült és addig sportolt rajtam míg el nem élveztem.
Én még csak föl sem ébredtem
Ezt még párszor eljátszotta,majd másnap mindig vihogva kérdezte, hogy sexeset álmodtam-e
Az exem többször próbálta álmomban életrekelteni férfiasságomat.
Nos ez olyan jól sikerült, hogy bele is ült és addig sportolt rajtam míg el nem élveztem.
Én még csak föl sem ébredtem

Ezt még párszor eljátszotta,majd másnap mindig vihogva kérdezte, hogy sexeset álmodtam-e

Velem történt: part2.
A Páromat gondoltam álmában meglepem. Szorgalmasan nyalogattam, majd mikor úgy éreztem kellőképpen bemelegítettem. Nekiláttam a "Bré"-vel megtámadni. a nagy vaksötétben kifejezetten jól éreztem magam.
Párom nem ébredt föl, vagy csak úgy tett.
Másnap semmi reakció, gondoltam sült az eksön
Majd a harmadik napon, nem bírtam tovább, elárultam neki a éjszakai lamúrt.
Jól lecseszett, nem mert nekem szólni de 3 napja fáj a segge és nem tudja mitől.Nagyot röhögtünk
Hát képzeljétek, a nagy magyar sötét éjszakában addíg idétlenkedtem, hogy a farába passzintottam a szerszámom.
A Páromat gondoltam álmában meglepem. Szorgalmasan nyalogattam, majd mikor úgy éreztem kellőképpen bemelegítettem. Nekiláttam a "Bré"-vel megtámadni. a nagy vaksötétben kifejezetten jól éreztem magam.

Jól lecseszett, nem mert nekem szólni de 3 napja fáj a segge és nem tudja mitől.Nagyot röhögtünk

Hát képzeljétek, a nagy magyar sötét éjszakában addíg idétlenkedtem, hogy a farába passzintottam a szerszámom.
olyan mélyen alszik, hogy seggbebasztad és nem ébredt fel, ráadásul te sem vágtad le, hogy a seggében vagy !!!????
ezt nem hiszem el.... (Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 18:12
ezt nem hiszem el.... (Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez az egész fórum téma egy baromság. 2 lehetőség van ! Vagy hazugságokat tolnak ide be ( aminek semmi értelme ), vagy pedig ha egy nőt megdugnak álmában ( főleg popsiba ) úgy, hogy az fel sem ébred, akkor az NAGYON KOMOLYAN MINŐSÍTI mindkét félt, de elsősorban a NŐT !
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 18:12

Nekem az előző kapcsolatomban volt az első fél évben olyan, hogy éjszaka álmunkban felkeltem, izgattam nyalogattam a csajt meg magamat. De mindig felébredtünk. Egyszer már benne voltam a puncijába, akkor, de arra már felébredtünk. És mindig lassú, nyugodt sex volt nem vad
A történetnek nem az a lényege, hogy nekifutásból bevágtam az alvó asszonynak,
de talán erre rájössz még Te is.
Hanem hosszas cirógatás után a puncijába és uram bocsá a farába is becsusszantottam a "Brét"
Mindezt az éjj leple és a takaró alatt, ódalvájszt tapogatva, keresve a helyes utat.
Végtelen egyszerűséged példamutató
olvass a sorok között.
...és ha ez minket minősít, hát legyen... (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 21:40
de talán erre rájössz még Te is.
Hanem hosszas cirógatás után a puncijába és uram bocsá a farába is becsusszantottam a "Brét"
Mindezt az éjj leple és a takaró alatt, ódalvájszt tapogatva, keresve a helyes utat.
Végtelen egyszerűséged példamutató

...és ha ez minket minősít, hát legyen... (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

olyan mélyen alszik, hogy seggbebasztad és nem ébredt fel, ráadásul te sem vágtad le, hogy a seggében vagy !!!????
ezt nem hiszem el....
ezt nem hiszem el....
szex alvás közben = azt álmodtam ,hogy !
Szerintem van ilyen.
Velem is történt. Még amíg volt barátom többször is volt hogy megujjazott éjjszzaka, amire nem mindig ébredtem fel. Aztán volt olyan is hogy betette, de arra azért már én is felébredtem.
Velem is történt. Még amíg volt barátom többször is volt hogy megujjazott éjjszzaka, amire nem mindig ébredtem fel. Aztán volt olyan is hogy betette, de arra azért már én is felébredtem.
Hát nálunk mindig felébred a másik. Volt már hogy eljátszottam hogy nem ébredek fel, de ezt utána bevallottam. Nálunk ez inkább ébresztőóra helyett működik.
Meglepő, de olyan is van, hogy felébred, kommunikál, de reggelre nem emlékszik semmire
Max azt hiszi, hogy álmodta...

Max azt hiszi, hogy álmodta...
Szeretem ezt a topicot! Egyszerűen azért, mert pont arról szól, amiről rég álmodok, hogy párom egyszer éjjel kényeztet, miközben én alszom. Egyszer régen még el is mondtam neki, de furcsálta, és azóta sem lett belőle semmi.
Szóval továbbra is nagy érdeklődéssel olvasom a hozzászólásaitokat.

Szia akar valaki beszelni?
Ez most nagyon ott volt!
A párom nagyon "kómában" tud aludni, és még a nyalogatásra sem ébred fel, csak nyögdécsel, de amint valami/valaki a puncijában van azonnal felébred. Szóval a többi csak mese, habbal szerintem, vagy a párotok nem akarja elrontani a mesterkedéseteket egy "Egyébként ébren vagyok, ám!" - mondattal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 17:42

A párom nagyon "kómában" tud aludni, és még a nyalogatásra sem ébred fel, csak nyögdécsel, de amint valami/valaki a puncijában van azonnal felébred. Szóval a többi csak mese, habbal szerintem, vagy a párotok nem akarja elrontani a mesterkedéseteket egy "Egyébként ébren vagyok, ám!" - mondattal.

Törölt felhasználó (289130)

Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától.

Ha ejjel felebredek gyakran elkezdem almaban kenyeztetni a csajom. Eloszor felrehuzom a bugyit a puncijarol, benedvesitem egy ujjamat es elkezdem nedvesiteni a pinajat. Ha eleg sikamlos a bejarat, a farkamat is csuszossa teszem es belehatolok. Eleg melyen alszik de a 2.-3. modzulatra fel szokott ebredeni. Eddig mindig orommel fogadta a kozeledest.

helló, én rendszeresen alvás közben indítom be a feleségem.
az elején egy kis síkosítóval bekenem a kezem és a puncijához teszem (általában ruha nélkül alszik). sokáig várok, majd, ha mélyebben alszik, nagyon kis mozdulatokkal elkezdem masszírozni a csiklóját. ha szerencsém van, akkor alig észrevehetően elkezd körözni a csípőjével, és innen tudom, hogy már beindult. általában ilyenkor még alszik. aztán ha erősebben csinálom, lassan felébred és az esetek többségében rámül. de előfordult már, hogy a popsijába kérte félálomban
aztán gyors kielégülés után alszik tovább mint a kő. sietnem kell, másként hoppon maradok
az elején egy kis síkosítóval bekenem a kezem és a puncijához teszem (általában ruha nélkül alszik). sokáig várok, majd, ha mélyebben alszik, nagyon kis mozdulatokkal elkezdem masszírozni a csiklóját. ha szerencsém van, akkor alig észrevehetően elkezd körözni a csípőjével, és innen tudom, hogy már beindult. általában ilyenkor még alszik. aztán ha erősebben csinálom, lassan felébred és az esetek többségében rámül. de előfordult már, hogy a popsijába kérte félálomban

Nálunk az a helyzet az esetek 50 %- ban felébred ha odalent simogatom,ha van hozzá kedve akkor 10 perc után jobb hozzáférést biztosit
Ha nincs akkor sikerül úgy helyezkedik el,hogy szinte sehogy sem férek oda….
de 1-2 szer volt olyan,hogy az orális kényeztetésre,sem-így sem úgy nem reagált…de olyan is volt igaz egyszer,hogy annyira fáradt volt hogy a vibrátor 2-4 cm es behatolásra sem reagált ..semmit(!!!!!)…másnap elmeséltem,hogy hoppon maradtam,és nem akarta elhinni,mire nem ébredet fel….

Ha nincs akkor sikerül úgy helyezkedik el,hogy szinte sehogy sem férek oda….
de 1-2 szer volt olyan,hogy az orális kényeztetésre,sem-így sem úgy nem reagált…de olyan is volt igaz egyszer,hogy annyira fáradt volt hogy a vibrátor 2-4 cm es behatolásra sem reagált ..semmit(!!!!!)…másnap elmeséltem,hogy hoppon maradtam,és nem akarta elhinni,mire nem ébredet fel….
Nekem még régebben egyszer sikerült úgy betenni a farkam a feleségem puncijába, hogy aludt. Kb. fél úton jártam amikor felébredt. Nemtudom miért, de izgi volt!
Nem éppen ide tartozik...de megosztanám mert velem nem fordult még elő sohasem......pár napja igencsak erotikus álmom volt reggeli órákban....valami elképesztő orál szexben volt részem és mikor az álmomban éppen elélveztem hirtelen felébredtem és tényleg valóban elsültem....tiszta sperma volt minden....hallottam régebben már ilyenről de csak nőknél ...pszeudoorgazmusnak hívták talán....bocsi hogy ide irtem