Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2009. 02. 05. csütörtök 20:48
zorn zorn
A másik mikor a bari nőmet popsiba mert aludt de másnap lebaszott,hogy kihasználtam,hogy aludt tehát fent volt.
#62   2009. 02. 05. csütörtök 21:11
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ez ütős! hehe eplus2
És ha jobban belegondol az értelmes ember, még tán igaz is. vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 05. csütörtök 17:42
Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától. nyes
#63   2009. 06. 26. péntek 17:59
vykyng vykyng
Velem történt: part1.
Az exem többször próbálta álmomban életrekelteni férfiasságomat.
Nos ez olyan jól sikerült, hogy bele is ült és addig sportolt rajtam míg el nem élveztem.
Én még csak föl sem ébredtem nyes
Ezt még párszor eljátszotta,majd másnap mindig vihogva kérdezte, hogy sexeset álmodtam-e smile
#64   2009. 06. 26. péntek 18:12
vykyng vykyng
Velem történt: part2.
A Páromat gondoltam álmában meglepem. Szorgalmasan nyalogattam, majd mikor úgy éreztem kellőképpen bemelegítettem. Nekiláttam a "Bré"-vel megtámadni. a nagy vaksötétben kifejezetten jól éreztem magam.
Párom nem ébredt föl, vagy csak úgy tett.
Másnap semmi reakció, gondoltam sült az eksön smile
Majd a harmadik napon, nem bírtam tovább, elárultam neki a éjszakai lamúrt.
Jól lecseszett, nem mert nekem szólni de 3 napja fáj a segge és nem tudja mitől.Nagyot röhögtünk nyes
Hát képzeljétek, a nagy magyar sötét éjszakában addíg idétlenkedtem, hogy a farába passzintottam a szerszámom.
#65   2009. 06. 26. péntek 21:40
melpi81 melpi81
olyan mélyen alszik, hogy seggbebasztad és nem ébredt fel, ráadásul te sem vágtad le, hogy a seggében vagy !!!????
ezt nem hiszem el....
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 18:12
A Páromat gondoltam álmában meglepem. Szorgalmasan nyalogattam, majd mikor úgy éreztem kellőképpen bemelegítettem. Nekiláttam a "Bré"-vel megtámadni. a nagy vaksötétben kifejezetten jól éreztem magam.
Jól lecseszett, nem mert nekem szólni de 3 napja fáj a segge és nem tudja mitől.Nagyot röhögtünk nyes
Hát képzeljétek, a nagy magyar sötét éjszakában addíg idétlenkedtem, hogy a farába passzintottam a szerszámom.
#66   2009. 06. 27. szombat 12:41
X Törölt felhasználó (37937)
Ez az egész fórum téma egy baromság. 2 lehetőség van ! Vagy hazugságokat tolnak ide be ( aminek semmi értelme ), vagy pedig ha egy nőt megdugnak álmában ( főleg popsiba ) úgy, hogy az fel sem ébred, akkor az NAGYON KOMOLYAN MINŐSÍTI mindkét félt, de elsősorban a NŐT !
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 18:12
#67   2009. 06. 27. szombat 13:50
vxyferi vxyferi
Nekem az előző kapcsolatomban volt az első fél évben olyan, hogy éjszaka álmunkban felkeltem, izgattam nyalogattam a csajt meg magamat. De mindig felébredtünk. Egyszer már benne voltam a puncijába, akkor, de arra már felébredtünk. És mindig lassú, nyugodt sex volt nem vad
#68   2009. 06. 27. szombat 20:04
vykyng vykyng
A történetnek nem az a lényege, hogy nekifutásból bevágtam az alvó asszonynak,
de talán erre rájössz még Te is.
Hanem hosszas cirógatás után a puncijába és uram bocsá a farába is becsusszantottam a "Brét"
Mindezt az éjj leple és a takaró alatt, ódalvájszt tapogatva, keresve a helyes utat.
Végtelen egyszerűséged példamutató worship olvass a sorok között.
...és ha ez minket minősít, hát legyen...
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 21:40
olyan mélyen alszik, hogy seggbebasztad és nem ébredt fel, ráadásul te sem vágtad le, hogy a seggében vagy !!!????
ezt nem hiszem el....
#69   2009. 06. 28. vasárnap 01:47
lyuk78 lyuk78
szex alvás közben = azt álmodtam ,hogy !
#70   2009. 08. 05. szerda 17:36
Betta -85 Betta -85
Szerintem van ilyen.
Velem is történt. Még amíg volt barátom többször is volt hogy megujjazott éjjszzaka, amire nem mindig ébredtem fel. Aztán volt olyan is hogy betette, de arra azért már én is felébredtem.
#71   2009. 08. 05. szerda 22:02
X Törölt felhasználó (427062)
Hát nálunk mindig felébred a másik. Volt már hogy eljátszottam hogy nem ébredek fel, de ezt utána bevallottam. Nálunk ez inkább ébresztőóra helyett működik.
#72   2009. 08. 05. szerda 22:06
GUMMIMACI GUMMIMACI
Meglepő, de olyan is van, hogy felébred, kommunikál, de reggelre nem emlékszik semmire crazya
Max azt hiszi, hogy álmodta...
#73   2009. 08. 06. csütörtök 18:53
X Törölt felhasználó (247451)
Szeretem ezt a topicot! Egyszerűen azért, mert pont arról szól, amiről rég álmodok, hogy párom egyszer éjjel kényeztet, miközben én alszom. Egyszer régen még el is mondtam neki, de furcsálta, és azóta sem lett belőle semmi. szomoru1 Szóval továbbra is nagy érdeklődéssel olvasom a hozzászólásaitokat.
#74   2009. 08. 07. péntek 18:00
GabiCs GabiCs
Szia akar valaki beszelni?
#75   2009. 08. 07. péntek 19:21
Ron79 Ron79 VIP
Ez most nagyon ott volt! vigyor2 vigyor3 vigyor4 wink smile

A párom nagyon "kómában" tud aludni, és még a nyalogatásra sem ébred fel, csak nyögdécsel, de amint valami/valaki a puncijában van azonnal felébred. Szóval a többi csak mese, habbal szerintem, vagy a párotok nem akarja elrontani a mesterkedéseteket egy "Egyébként ébren vagyok, ám!" - mondattal. crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 05. csütörtök 17:42
Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától. nyes
#76   2009. 08. 10. hétfő 17:35
agrok agrok
Ha ejjel felebredek gyakran elkezdem almaban kenyeztetni a csajom. Eloszor felrehuzom a bugyit a puncijarol, benedvesitem egy ujjamat es elkezdem nedvesiteni a pinajat. Ha eleg sikamlos a bejarat, a farkamat is csuszossa teszem es belehatolok. Eleg melyen alszik de a 2.-3. modzulatra fel szokott ebredeni. Eddig mindig orommel fogadta a kozeledest. smile
#77   2009. 08. 11. kedd 01:52
hazifarkas hazifarkas
helló, én rendszeresen alvás közben indítom be a feleségem.
az elején egy kis síkosítóval bekenem a kezem és a puncijához teszem (általában ruha nélkül alszik). sokáig várok, majd, ha mélyebben alszik, nagyon kis mozdulatokkal elkezdem masszírozni a csiklóját. ha szerencsém van, akkor alig észrevehetően elkezd körözni a csípőjével, és innen tudom, hogy már beindult. általában ilyenkor még alszik. aztán ha erősebben csinálom, lassan felébred és az esetek többségében rámül. de előfordult már, hogy a popsijába kérte félálomban smile aztán gyors kielégülés után alszik tovább mint a kő. sietnem kell, másként hoppon maradok smile
#78   2009. 08. 11. kedd 23:05
audigy audigy
Nálunk az a helyzet az esetek 50 %- ban felébred ha odalent simogatom,ha van hozzá kedve akkor 10 perc után jobb hozzáférést biztosit smile
Ha nincs akkor sikerül úgy helyezkedik el,hogy szinte sehogy sem férek oda….

de 1-2 szer volt olyan,hogy az orális kényeztetésre,sem-így sem úgy nem reagált…de olyan is volt igaz egyszer,hogy annyira fáradt volt hogy a vibrátor 2-4 cm es behatolásra sem reagált ..semmit(!!!!!)…másnap elmeséltem,hogy hoppon maradtam,és nem akarta elhinni,mire nem ébredet fel….
#79   2009. 08. 16. vasárnap 20:39
X Törölt felhasználó (443025)
Nekem még régebben egyszer sikerült úgy betenni a farkam a feleségem puncijába, hogy aludt. Kb. fél úton jártam amikor felébredt. Nemtudom miért, de izgi volt!
#80   2009. 08. 16. vasárnap 21:27
X Törölt felhasználó (451890)
Nem éppen ide tartozik...de megosztanám mert velem nem fordult még elő sohasem......pár napja igencsak erotikus álmom volt reggeli órákban....valami elképesztő orál szexben volt részem és mikor az álmomban éppen elélveztem hirtelen felébredtem és tényleg valóban elsültem....tiszta sperma volt minden....hallottam régebben már ilyenről de csak nőknél ...pszeudoorgazmusnak hívták talán....bocsi hogy ide irtem

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: anonimi80 anonimi80
Nyitás ideje: 2008. 11. 27. csütörtök
Üzenetek: 132db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 30. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!