velem olyan volt, h én is és bnöm is aludtunk, és én álmomban rámásztam, konkrétan arra ébredtem h rajta vagyok félig, és a punciját simogatom, ö pedig ott vonaglott, de ö még aludt. Aztán amikor észbe kaptam h mit is csinálok leálltam, mert ugyis elég rövid idö maradt az alvásra és nemakartam h zombi legyen másnap
Nekem többször sikerült de felégredt tutkó volt.

velem olyan volt, h én is és bnöm is aludtunk, és én álmomban rámásztam, konkrétan arra ébredtem h rajta vagyok félig, és a punciját simogatom, ö pedig ott vonaglott, de ö még aludt. Aztán amikor észbe kaptam h mit is csinálok leálltam, mert ugyis elég rövid idö maradt az alvásra és nemakartam h zombi legyen másnap
Sziasztok !
Látom, nagyon sok kételkedő hozzászólás van itt :( Pedig tényleg van ilyen
Nálunk is előfordul, én sem mindig ébredek fel az első érintésekre ... élvezetesebb is tud lenni egy ilyen álomból felébredős szeretkezés, mint mondjuk egy esti, vagy egy reggeli szeretkezés ... nálunk is előfordult már anális élvezetek sora így álomból ébredve ... én magam is meglepődtem hogy mindenféle előjáték, nedvesítés nélkül tudott barangolni Párom méretes szerszámával a popómban, de nagyon jó éjszaka szeretkezés volt :P
A kételkedőknek meg tessék kipróbálni ...
Látom, nagyon sok kételkedő hozzászólás van itt :( Pedig tényleg van ilyen

A kételkedőknek meg tessék kipróbálni ...
aludni közben?
- oké.. hogy alszom mikor elkezdi.. na de ..hogy átaludni...
.... de megjátszhatnám.. hogy alszok s önző dögként (passzívan) élvezek..
- oké.. hogy alszom mikor elkezdi.. na de ..hogy átaludni...
.... de megjátszhatnám.. hogy alszok s önző dögként (passzívan) élvezek..
Nálunk kifejezetten gyakori. Persze nem alszunk ténylegesen. Akkor fordul elő, amikor este túl fáradtak vagyunk a szexhez. Sok esetben éjjel kb egyszerre ébredünk fel arra, hogy mocorog bennünk a vágy. Én ilyenkor általában szexuális tartalmút álmodom, úgyhogy az előjátékon túl vagyok. Vagy én nyúlok hozzá félálomban, vagy ő hozzám, és ha van hajlandóság, akkor már fordulok is féloldalra háttal neki. Ő pedig beteszi. 5 perc és végünk van. Sokszor abban a pózban el is alszunk úgy, hogy még bennem van. Olyankor szinte zuhanok az álomba.
Sajnos utána hajnalban sokszor érzem a hideg ragacsot közöttünk, ami kellemetlen. Másnap mindig új ágyneműt kell húzni.
Sajnos utána hajnalban sokszor érzem a hideg ragacsot közöttünk, ami kellemetlen. Másnap mindig új ágyneműt kell húzni.

Erröl érdekes sztorim van.Kb 15 éve discoban összeismerkedtem egy csajjal felcsalt magához aludjak ott belementem.Sajna fáradt voltam és elaludtam jo pár oramulva arra ébredtem hogy hogy szopják a farkam és a kezem ki van kötve hát élveztem nagyon.Nem kimélte a farkam jol telelöttem a száját.
Fiatalabb korunkban,nálunk is megesett italozás után.Akkor izgató volt.Fel sem ébredt pedig popsiba is ment.
Én csináltam olyat, hogy az asszony aludt, felébredtem és addig simogattam, hogy elment. Nem ébredt fel, de szép éjszakája volt

Irónia tökélyre fejlesztve
most már felébredtem igaz csak félig-alva olvastalak

hát aki alvás közben úgy elégíti ki a kedvesét ,hogy az nem kell fel rá...az szerintem ébrenlétnél is ugyan ilyen élményt nyújt ... észre sem veszi a partnere ,hogy vóóóóót valami! Az ,hogy az első pár simi esetleg kezdetleges bunyúlás sikerrel jár ,nem azt jelenti,hogy alva dugtak !!!
Látom, megvan a fogmosás is. Na azért! Így már rendben van minden!
Olvastam és hallottam is arról hogy van ilyen, hogy szex alvás közben. De számomra ez elképzelhetetlen. Úgy gondolom hogyha bármilyen mélyen alszom az érintéstől, simogatástól is felébredek, nem hogy egy behatolástól. Ezért én el nem tudom képzelni hogy alvás közben szexuális élményt éljek át.
Viszont az meg nem ér, ha valaki megjátsza hogy alszik... az ugyanaz a simlisség mikor a nőtársaim megjátszott orgazmussal hülyítik a pasikat, akik meg büszkék arra, hogy a párjuk végig kiabálta éjjel a fél lakótelepet!
Viszont az meg nem ér, ha valaki megjátsza hogy alszik... az ugyanaz a simlisség mikor a nőtársaim megjátszott orgazmussal hülyítik a pasikat, akik meg büszkék arra, hogy a párjuk végig kiabálta éjjel a fél lakótelepet!

A barátomat már többször kaptam rajta, hogy álmomban izgat, ill szeretkezik velem.
Amikor rákérdeztem, hogy miért csinálja, azt mondta, hogy ez teljesen normális dolog,
Érdekelne a véleményetek erről smile
Amikor rákérdeztem, hogy miért csinálja, azt mondta, hogy ez teljesen normális dolog,
Szerintem is evidens, hogy így is kedveskedik neked.. legszebb dolog úgy ébredni hogy a kedvesed puszilgat simogat vagy akár már benned is van.. szerintem te is lepd meg, mert az is nagyon jó és kellemes élmény..... Én pl szoktam kérni a partnerem mikor felébred, hogy csináljon továbbra is úgy mintha aludna.. nem is érint csak a testét kínálja az ajkamnak vagy a puncikámnak..
Ha majd te is teszed remélem írsz a tapasztalásaidról... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 11. vasárnap 13:37
Ha majd te is teszed remélem írsz a tapasztalásaidról... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858771)

A barátomat már többször kaptam rajta, hogy álmomban izgat, ill szeretkezik velem.
dzivkane; Ha egy jo kiados dugas szopas utan a nagy"cumival"a szamban alszom az is sex alvas kozben??? Ha igen akorr nekem surun van benne reszem,imadok " cumival" a szamban aludni
Nem is az a bajom, hogy felébredek rá, hanem az, hogy a múltkor elszólta magát, hogy van amikor nem is ébredtem fel a ténykedésére.
Nem mondom, jó érzés, néha erre ébredni, de ha nem tudom, hogy mit csinál velem olyankor, az egyszerre izgató is, meg félelmetes is számomra.
Nem élünk egyébként még együtt, csak néha alszom nála, lehet, hogy ez az oka, nem tudom.
Nem mondom, jó érzés, néha erre ébredni, de ha nem tudom, hogy mit csinál velem olyankor, az egyszerre izgató is, meg félelmetes is számomra.
Nem élünk egyébként még együtt, csak néha alszom nála, lehet, hogy ez az oka, nem tudom.
n.zsani: az emberi test teli van idegekkel. És érzékszervünk is van bőven... Ha ezeket az ingereket nem vennénk észre egy pihenős, alvós állapotba, bizony az emberiség nem tartana ott, ahol most.
Lehet én vagyok rosszul bedrótozva, de ha alvás közben nem ébrednék fel arra hogy valaki az intim részeimtél tevékenykedik, akkor vagy benyaltam egy halom altatót, vagy az amit a partnerem mondana, nem történt meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 11. vasárnap 16:08
Lehet én vagyok rosszul bedrótozva, de ha alvás közben nem ébrednék fel arra hogy valaki az intim részeimtél tevékenykedik, akkor vagy benyaltam egy halom altatót, vagy az amit a partnerem mondana, nem történt meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is az a bajom, hogy felébredek rá, hanem az, hogy a múltkor elszólta magát, hogy van amikor nem is ébredtem fel a ténykedésére.
jó az alvókád...
szinte hihetetlen amit írsz... de hát nem vagyunk egyformák...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 11. vasárnap 16:08

Olyan már történt, hogy csak a végén ébredtem fel, de õ állítólag már régóta izgatt de akkor sem ébredtem fel rá előbb. Egyszer buli után is ott aludtam nála, na akkor biztosan nem ébredtem volna fel semmire sem.
De a régebbi hozzászólásokat olvasgatva, más is volt, aki nem ébred fel közben.
Az érdekelne, hogy ez mennyire természetes viselkedés, egy pasitól.
De a régebbi hozzászólásokat olvasgatva, más is volt, aki nem ébred fel közben.
Az érdekelne, hogy ez mennyire természetes viselkedés, egy pasitól.