Attól függ, milyen a gazdája...
Hi,Gabor36.Gratulálok a csajszihoz.Nekem tuti bejön.VILÁGBAJNOK.Szerintem...
Támogatom...
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 08. 18. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem mindegy csak szép és formás legyen!
Volt szerencsém ilyen táncversenyen nézőként részt venni, és ott a lány szoknyája esett le, és úgy (egy szál tangában) táncolta végig a versenyt. Ugyan is nemszabad ilyen "apróságokkal" foglalkozni, mert akkor kiesik a versenyből.
Sziasztok! Keresek olyan alkalmi kapcsolatra olyan lányt akinek a cickói egy kicsit nagyobbak a szokottnál! Kérek egy kis segítséget,tippeket, jelentkezőket! Előre is köszi! horny25@freemail.hu
Szerintem ez is csak ízlés kérdése. Van akinek bejön a kicsi, van aki az extrém nagyokat szereti. Én inkább azért a dűskeblű cicákat szeretem.
Ez pl. kicsi:

Ez pl. nagy:
http://www.kepfeltoltes.hu/050912/14-lrg.jpg
Utólagos engedelmetekkel!

Ez pl. nagy:
http://www.kepfeltoltes.hu/050912/14-lrg.jpg
Utólagos engedelmetekkel!
Az előbbiből a nagy

Szerintem mind1 , csak az a lényeg, hogy kezzeim között legyenek
:)
Én egy kicsit tovább megyek: ...és klasszúl becsússzon közéjük a fallosz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 24. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 24. szombat 13:13
Törölt felhasználó (19285)

Szerintem mind1 , csak az a lényeg, hogy kezzeim között legyenek
Szerintem is ez a fontos, azért ne legyen nagyon kicsi, de a legfontosabb a formája, valamint, hogy feszes legyen. Van a sulimban egy csaj, nagyon gyönyörű mellei vannak. Nagy, formás kerek cicik, és mindig kipakolja őket. Nem rossz látvány.
Látom, gyűlnek a szebbnél szebb képek---
Ha szeretsz valakit akkor teljesen mind1, igaz a páromnak azért megvan a "tüdeje" de aki szeret valakit az nem foglalkozik vele ez valahogyan a pénisszel is így van! Nem a méret a lényeg én ezt hallottam :D

kinek - kinek izlés szerint

Az ilyen típus az ngyon bejön ne legyen túl nagy ne lógjon és ha ilyen formás az még királyabb
Nekem mindenféleképpen a nagyobbak jönnek be! Előtte tisztázni is kellene hogy mi számít nagynak. Kinek, mi a nagy?
Számomra a 88-90-es mellbőség az ideális, az asszonyomnak 92-es van. A nagyon kis mellű nők nem jönnek be. Tapasztalatom a következő:
VOltam egy lánnyal, nagyon jó teste volt, meg volt mindene a mellén kívül. Nagyon kicsi és aránytalanok voltak a mellei. A vele létesített szexuális kapcsolatomat nem minősítem a legrosszabb közé, de nem is tartozik a legjobbak közé sem. Engem izgat, ha szeretkezés közben formás, eredetit, s szép mellet látok és fogok.
Számomra a 88-90-es mellbőség az ideális, az asszonyomnak 92-es van. A nagyon kis mellű nők nem jönnek be. Tapasztalatom a következő:
VOltam egy lánnyal, nagyon jó teste volt, meg volt mindene a mellén kívül. Nagyon kicsi és aránytalanok voltak a mellei. A vele létesített szexuális kapcsolatomat nem minősítem a legrosszabb közé, de nem is tartozik a legjobbak közé sem. Engem izgat, ha szeretkezés közben formás, eredetit, s szép mellet látok és fogok.
70-80B -s kosárméret... a kicsi, kemény és ágaskodó mellek az igaziak :) nekem.. nemszeretem ha lóg :)
na ok. azért nem vagy Te egy elveszett muki, most jól szóltál
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 12. 02. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 11:02

70-80B -s kosárméret... a kicsi, kemény és ágaskodó mellek az igaziak :) nekem.. nemszeretem ha lóg :)