Hát... észrevettem hogy hasonlítunk valamiben.. se te sem én nemszeretünk nyalizni a másiknak :) kissé kekec a stílusunk, de ez tesz minket egyéniséggé :) szal nem veszexem, csak visszavágok a magam módján :) ahogyan te is kicsiember ;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 11:37
amikor nem veszekszel velem
Törölt felhasználó (29760)

Én mindíg jót szólok... :) amúgy meg.. jólenne többet beszélni :) néha egész jó a stílusod, és olyankor kedvem támadna csacsogni.
Én mindíg jót szólok... :) amúgy meg.. jólenne többet beszélni :) néha egész jó a stílusod, és olyankor kedvem támadna csacsogni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 11:29
Törölt felhasználó (29760)

na ok. azért nem vagy Te egy elveszett muki, most jól szóltál

na ok. azért nem vagy Te egy elveszett muki, most jól szóltál
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 12. 02. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 11:02

70-80B -s kosárméret... a kicsi, kemény és ágaskodó mellek az igaziak :) nekem.. nemszeretem ha lóg :)
70-80B -s kosárméret... a kicsi, kemény és ágaskodó mellek az igaziak :) nekem.. nemszeretem ha lóg :)
Nekem mindenféleképpen a nagyobbak jönnek be! Előtte tisztázni is kellene hogy mi számít nagynak. Kinek, mi a nagy?
Számomra a 88-90-es mellbőség az ideális, az asszonyomnak 92-es van. A nagyon kis mellű nők nem jönnek be. Tapasztalatom a következő:
VOltam egy lánnyal, nagyon jó teste volt, meg volt mindene a mellén kívül. Nagyon kicsi és aránytalanok voltak a mellei. A vele létesített szexuális kapcsolatomat nem minősítem a legrosszabb közé, de nem is tartozik a legjobbak közé sem. Engem izgat, ha szeretkezés közben formás, eredetit, s szép mellet látok és fogok.
Számomra a 88-90-es mellbőség az ideális, az asszonyomnak 92-es van. A nagyon kis mellű nők nem jönnek be. Tapasztalatom a következő:
VOltam egy lánnyal, nagyon jó teste volt, meg volt mindene a mellén kívül. Nagyon kicsi és aránytalanok voltak a mellei. A vele létesített szexuális kapcsolatomat nem minősítem a legrosszabb közé, de nem is tartozik a legjobbak közé sem. Engem izgat, ha szeretkezés közben formás, eredetit, s szép mellet látok és fogok.
Az ilyen típus az ngyon bejön ne legyen túl nagy ne lógjon és ha ilyen formás az még királyabb

kinek - kinek izlés szerint

Ha szeretsz valakit akkor teljesen mind1, igaz a páromnak azért megvan a "tüdeje" de aki szeret valakit az nem foglalkozik vele ez valahogyan a pénisszel is így van! Nem a méret a lényeg én ezt hallottam :D
Látom, gyűlnek a szebbnél szebb képek---
Szerintem is ez a fontos, azért ne legyen nagyon kicsi, de a legfontosabb a formája, valamint, hogy feszes legyen. Van a sulimban egy csaj, nagyon gyönyörű mellei vannak. Nagy, formás kerek cicik, és mindig kipakolja őket. Nem rossz látvány.
Én egy kicsit tovább megyek: ...és klasszúl becsússzon közéjük a fallosz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 24. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 24. szombat 13:13
Törölt felhasználó (19285)

Szerintem mind1 , csak az a lényeg, hogy kezzeim között legyenek
:)
Szerintem mind1 , csak az a lényeg, hogy kezzeim között legyenek

Az előbbiből a nagy

Ez pl. kicsi:

Ez pl. nagy:
http://www.kepfeltoltes.hu/050912/14-lrg.jpg
Utólagos engedelmetekkel!

Ez pl. nagy:
http://www.kepfeltoltes.hu/050912/14-lrg.jpg
Utólagos engedelmetekkel!
Szerintem ez is csak ízlés kérdése. Van akinek bejön a kicsi, van aki az extrém nagyokat szereti. Én inkább azért a dűskeblű cicákat szeretem.
Sziasztok! Keresek olyan alkalmi kapcsolatra olyan lányt akinek a cickói egy kicsit nagyobbak a szokottnál! Kérek egy kis segítséget,tippeket, jelentkezőket! Előre is köszi! horny25@freemail.hu
Volt szerencsém ilyen táncversenyen nézőként részt venni, és ott a lány szoknyája esett le, és úgy (egy szál tangában) táncolta végig a versenyt. Ugyan is nemszabad ilyen "apróságokkal" foglalkozni, mert akkor kiesik a versenyből.
Szerintem mindegy csak szép és formás legyen!