Hölgyet keresek Bp-en, minden jóra. Ápolt, egészséges heteroszexuális, szingli férfi vagyok. Helyem van. Imádok hosszasan nyalni. Adatlapomon fotó, egyéb adatok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Uni bi pasi Hatvan Aszód környékén autós orálra?
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!! 04.05 Szombat estére keresek Alkalmi vagy akár hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokat
Lazulni akaró 50+os hölgyet keresek…
Privátban
Privátban
Sziasztok !
Szabolcs-Nyiregyháza idősebb párral barátkozni,néznélek benneteket szex közben,imádok nyalni,de amtit szeretnétek.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!! 04.05 Szombat estére keresek Alkalmi vagy akár hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , pártokat .
Szeretnek nyalni egy erett szoros kiehezet puncit imadom a hatalmas pinat Zala vas Somogy megye?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
55 év feletti hölgyet keresek Borsodból vagy Szabolcsból
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
sziasztok , olyan hőlgyet keresünk aki szereti két férfival és élvezi ha a férfiak egymással is játszanak .
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.