Ismerkednek hölgyekkel párokkal,gyerünk a csangofesztivalra
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ma, holnap vagy hétfőn szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Ma este 2-3 50+ feletti párt, hölgyet fogadnék zuglói lakásomban egy kis swingerezésre. 40-es, ápolt, igényes heteró pas
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok, ma este ráérő hölggyel randiznék Bp-en.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! 44 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok,jelenleg Balatonmárián tartozkodom!l! Szívesen csatlakoznék harmadikként,szintén igényes párhoz!Köszönöm!
Sziasztok, 50-es par vagyunk ,vasarnap készülünk nyekre, szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral.Semmi jo elrontoi nem vagyunk
Sziasztok!Esetlegesen lenne-e itt olyan Szombathelyi vagy környékbeli Nő aki most hétvégén Strap-onnal megdugna egy anál szűz pasit?Régóta ez a vágyam,hogy egy Nő feltűzzön így a műfarkára.Helyem van hozzá.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Ma este éjszaka párok hölgyek elhanyagolt anyukák kedvére tudnék járni hetero alapon! Budapest- szfvár-Siófok-Veszpém útvonalon!
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek
Kamionos pasi ???
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek
Kamionos pasi ???
Sziasztok, Cegléd Jberény vonalon keresek, a hölgy örömére, kalandot, erotikus izgalmakat.
Párhoz csatlakoznék hármashoz,vagy kukkolásra!