Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodban pasival. Max 60km! Fotó előnyt jelent. Csak a közelben keresünk pasit.
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Siófok...!!! Sziasztok! Mi egy 47/54 éves nő-férfi páros vagyunk! Biszex érdeklődésű férfi, nő, vagy pár ismerettségét keressük pár napos ittlétünk alatti szexkapcsolatra, mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges.Előny ha helyed is van! Arcos és intim fotót kérünk a szimpátia és a kémia megléte miatt. Ezt persze viszonozzuk mi is. Már ma este is jó lenne kalandozni! Leveleket privátban várjuk!
A profilom alapján keresek 50 feletti, szexuálisan elhanyagolt férfit, méretes szerszámmal.

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Üdv. Hétvégére Pár kerestetik. VESZPRÉM ILLETVE FEJÉR MEGYE.48 éves bi férfias pasi vagyok.
Üdv. Hétvégére Pár kerestetik. 48 éves bi férfias pasi vagyok.
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok.
Hétvégére keresünk,egy szimpi párt vagy normális jóképű pasit.
Helyünk van
Hétvégére keresünk,egy szimpi párt vagy normális jóképű pasit.
Helyünk van

Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok
Kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig Kecskeméten
sziasztok!
50 év feletti párral ismerkednék vagy egyedül álló hölggyel.
50 év feletti párral ismerkednék vagy egyedül álló hölggyel.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Sziasztok
Budapesti 50es párt keresünk
Kellemes időtöltéshez
Mi is 50 pár vagyunk
Viberen folytatjuk ha küldesz számot.
Budapest
Budapesti 50es párt keresünk
Kellemes időtöltéshez
Mi is 50 pár vagyunk
Viberen folytatjuk ha küldesz számot.
Budapest
Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.