Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nem könnyű itt 55 évesen szexpartnert találni..
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok!
Hajdúszoboszlón leszünk augusztus 9-11.-ig
Hajdúszoboszlón leszünk augusztus 9-11.-ig
Zalaegerszegen MOSTANTÓL szopnék estig, hely van.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ///// Fiatal párok és fiatal srácok is érdekelnek ///////:::::::
Keresek hölgyeket rendszeres puncinyaláshoz!
Pécs ma valaki?
Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten.
Diszkrét,rendszeres találkozásokra keresek érzelmileg,fizikailag otthon elhanyagolt nőt!
Privátban
Privátban
Sziasztok 60 as hölgyel ismerkednék Balatonon
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Zalaegerszegen ma 14-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok hölgyet , párt keresek minden jóra a Balatonon
Sziasztok! Érd környékéről hölggyel ismerkednék.
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párként ismerkedünk bi hölgytagú párokkal ❤️
Nem Barbit és Kent keressük
Nem Barbit és Kent keressük
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.