Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok
2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk .További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata

Viszonzás nélkül szopna ma valaki?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék

Sziasztok!
Karesz vagyok Pest M-ből, igényes àpolt és figyelmes pasi... Szeretnék egy kellemes mindkét részről biszex pàrral megismerkedni,akik bele vinnének fiús kalandokba is ami egy ideje izgat! Ugyanakkor hosszabbtàvra egy szexi hölgyet is akivel közösen élvezhetnénk ezt a csodás élményt nyújtó életet!
Karesz vagyok Pest M-ből, igényes àpolt és figyelmes pasi... Szeretnék egy kellemes mindkét részről biszex pàrral megismerkedni,akik bele vinnének fiús kalandokba is ami egy ideje izgat! Ugyanakkor hosszabbtàvra egy szexi hölgyet is akivel közösen élvezhetnénk ezt a csodás élményt nyújtó életet!
Párt, hölgyet masszíroznák egy kis extrával vasárnap délután nálam Miskolc
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok!
Sziasztok ! Ismerkednénk korban és alkatban hozzánk hasonló párral, párokkal akik kedvelik a kisebb swinger jellegű kikapcsolódást. Ha valakit érdekel kérjük privátban jelezze.
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon autós kaland?
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Uni bi pasi kisebb mérettel párhoz csatlakozna heves megyében
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, < 40!
Diszkrét pipa nálam Neked

Sziasztok!
Ma este valaki Jászberény környékén?
Ma este valaki Jászberény környékén?
Miskolcról ismerkednek 50 éves férfi vagyok
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Jo reggelt
50- 50feletti hölgyet kényeztetnék
50- 50feletti hölgyet kényeztetnék

Sziasztok,formás hölggyel randiznék,ha lehet nem egy alkalommal.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.