Heves megyei hölgyel barátkoznék. Rendszeres találkozókra.
Oklozest tagitast kedvelő novel ismerkednek imadom a hatalmas pinat
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
+50+60+70 akár 80-as hölgyet ,hölgyeket esetleg párt keresek hosszútávú diszkrét kapcsolatra. Testalkat nem számít!!
Keress privátban!!
Keress privátban!!
Sziasztok! Párral ismerkednénk! Adatlap szerint!
Sziasztok, telt hölgyet keresnék Budapesten minden jóra, írj privátba.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…kukkolnék párokat szex közben !!!!!!
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek. Vas Megye
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek. Vas Megye
T.
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Csepeli hölyget kényeztetnék
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok.idösebb holgyel páral ismerkednék.Gödöllőn.lehet duci pár is
Szívesen ismerkednék Hölgyekkel vagy párokkal a hölgy örömére! Heteroszexuális férfi vagyok,tanult masszőrként szívesen masszírozok,erotikus masszázs,intim masszázs hölgyek részére!