Lenne kedve AKTÍV pasiknak, ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatni, nyeletni velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Csinos lányt, vagy párt -kizárólag a hölgy örömére- keresek lehetőleg hosszútávra izgalmas találkozásokra. Igényes srác vagyok. Higénia és diszkréció adott és elvárt. Szombathelyen van saját diszkrét helyem, utazni 50km-es körben tudok.
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon autós kaland?
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Caut o femeie din România/Timișoara pentru sex.Fara inhibiti
Ma reggelre szexpartnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Privátban keress kérlek.
Hölgyeknek kortól, alkattól függetlenül lazító, frissítő masszázs amatőr szinten Budapesten. Semmi sem kötelező, Te mondod meg mire vágysz.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, utazni tudok! Ápolt normális férfi vagyok! Sziasztok
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Írj
Írj
Ma délután /este szexpertnert keresek Budapesten hölgy vagy pár személyében. Hely megoldott. Legjobb lenne hosszabb távra.
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Sziasztok szívesen csatlakoznén Veszprém és Vas megye környékén párokhoz vagy hölgyhöz hetero alapon diszkréció szimpátia fontos
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok!
Szombat délutánra/estére Budapesten keresek szexpartnereket hölgyek/párok személyében. Hely megoldható. Hosszabb távú kapcsolat is érdekel.
Szombat délutánra/estére Budapesten keresek szexpartnereket hölgyek/párok személyében. Hely megoldható. Hosszabb távú kapcsolat is érdekel.