Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Hosszas punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, képet nem küldözgetek, ha az első tali szimpi vagyunk, folytathatjuk. Győr
Sziasztok orális játékokra keresel kor alkat nem szamit
Estét
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Kaposváron ki keres vastagfaszú férfit? Hely kell. Privire írj!!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!…..!!!!!!!
Feleség szopna, ma késő este érden.
Nagyméretű,(18+) felfelé,borotvált,igényes pasit kesesünk.
Olyat aki szeret hosszas puncit nyalni.
Ha enyhe bisex vagy az még jobb.
Dohányzás kizáró ok.
Arcképes fotód legyen.
Találkozni nálunk tudunk érden 23:00 után.
Nagyméretű,(18+) felfelé,borotvált,igényes pasit kesesünk.
Olyat aki szeret hosszas puncit nyalni.
Ha enyhe bisex vagy az még jobb.
Dohányzás kizáró ok.
Arcképes fotód legyen.
Találkozni nálunk tudunk érden 23:00 után.
Jászberényi hölgyel ismerkednék!
60 70 körüli hölgyet párt keresek
Tartós kapcsolatot szeretnék
Tartós kapcsolatot szeretnék
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
Sziasztok! Ma este/éjjel hellyel rendelkező hölgy vagy pár Bp/Pest megyében lenne, aki fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit?
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők