Csepeli hölgyet kényeztetnék
Zalaegerszegen mától hétfőig, este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Eger és környékén partnert keresek. Aktív vagyok.
Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Nem dohányzunk. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Jászsági hölgyel barátkoznék!
Sziasztok.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
T.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
T.
Sziasztok ma Szegeden leszunk párommal
Szívesen megismerkednènk másik parral esetleg lannyal estefelé
Szívesen megismerkednènk másik parral esetleg lannyal estefelé
Sziasztok!
Holnap napközbeni szexhez keresnék egy belevaló pàrt aki az egész napot kellemesen töltené egy figyelmes nyitott pasival ! Egy éjszakai buli utàn csak egy afteres folytatàs a legjobb!
Holnap napközbeni szexhez keresnék egy belevaló pàrt aki az egész napot kellemesen töltené egy figyelmes nyitott pasival ! Egy éjszakai buli utàn csak egy afteres folytatàs a legjobb!
Boldog nőnapot minden hölgy csoporttagnak!

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok! Partnert keresek Eger és környékén, aktív vagyok.
Sziasztok. 40+os pár aki komolyan, hosszú távon keres? Privátban ismetkednék.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Zalaegerszegen péntektől vasárnapig este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Szopatna ma valaki Komárom környékén?
Sziasztok
2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk smile További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata .

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére, nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.