Talán könnyebben menne ha a társkeresőt is kitöltenéd. Nem gondolod?
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 13:21

Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok, formás hölggyel ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
sziasztok,hölgyet keresek kortol függetlenül szexre. Isaszegen.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ápolt hölgyel ,vagy egy kedves párral ismerkednék,normális ápolt méretes férfi vagyok,ha ez számít,de tudom nem ez a lényeg. Szeretem a naturista életmódot is ,rendszeresen járok Délegyházára,ha van olyan hölgy aki jönne nudizni,de egyedül nem akar,ő is írjon. Az ismerkedés fontos,és a szimpátia. Képeim vannak fent és adatlap is kitöltve. Ápoltság is fontos,alkati megkötésem nincs.
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
50 es hölgyet kényeztetnék

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Nyíregyházán kedves érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit, adatlapunk szerint
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Sziasztok, aktív férfit keresek alkalmira akár többszöri alkalomra
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn nővel vagy párral! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Albertirsa Monor körzetében ma este puncit kényeztetnek nyalnák akár a férj jelenlétében is! Enyhe bi is bejön
Sziasztok!
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a kicsi, de aktív szerszámot
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a kicsi, de aktív szerszámot
Ajkán vagy a közelben ma vki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.