Sziasztok
Ismerkednèk hölggyel , párral
Ismerkednèk hölggyel , párral
Megbízható, heteró férfi keresi érzéki partnerét.
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretséget. Budapest
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretséget. Budapest
Ma éjjel Szfvár és környékén ismerkednék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Ma este Pécsen párokkal ismerkednénk
Sziasztok.
Teszik (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 09:07
Teszik (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675444)

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral

Sziasztok! Tengerparti nyaralásra keresek partnereket. Augusztus hónapban tervezem az utazást. A helyet együtt is tervezhetjük.
Életkor mellékes, ápoltság nagyon fontos!

Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra vagy kényeztetnék a párja előtt illetve közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Szia, sziasztok !

Igényes 50-55+os párokkal ismerkednék nem hétköznapi szexre.
Párt ffit nőt keresek kor alkat nem szamit Ózd 50km és korzeteben
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Nőt párt ffit keresek orális jatekokra