Hölgyeim!
45 éves magas, igényes pasi vagyok !
Ismerkednék Sopron 40- km és körzetében !
45 éves magas, igényes pasi vagyok !
Ismerkednék Sopron 40- km és körzetében !
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk!
Jó reggelt.
Ismerkednék akár az adatlapom szerint is.

Ismerkednék akár az adatlapom szerint is.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok! 50-60 közötti budapesti szexbarátnőt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Kulturált, 61 éves férfi vagyok, némi fétissel a harisnyák iránt...
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Tatabánya, Tata környékén idősebb macis pasi aki szopatni szeretne?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok)()(
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Hello !
Pesti nagyon idős nőt keresek.
Valahogy nagyon izgalmasnak találom....
Pesti nagyon idős nőt keresek.
Valahogy nagyon izgalmasnak találom....
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Az Őrségbe május közepére keresnénk csini párt , pár órás wellnesre, közös erotikára.
Sziasztok. Szívesen ismerkednék diszkrét hármasra vágyó párral! Csepel sziget, és környéke elöny lenne, de az utazás sem jelent gondot! Illetve Szalkszentmártonba, normális, találkozásokra alkalmas, helyem is lenne! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba! Mindenkinek nagyon kellemes, húsvéti ünnepet kívánok.
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Sziasztok.
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 07:04

Törölt felhasználó (73899)

Sziasztok.

Sziasztok, formás hölggyel -párral ismerkednék rendszeres tandikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Szopni szeretőt keresünk. több infó az adatlapon.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !