Vasárnap reggeli afterra lány,hölgy,aki csatlakozna a hölgytagunk ömére?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Idösebbpár barátjalennék hosszútávra.
Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
[#mf3
(Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 08:24

Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..

Bi Párt keresek kellemes kalandra
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok .17.-e Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt , elhanyagolt csajszit . Üdv Laca
Sziasztok, független pasiként keresem rendszeres szexpartnerem. Helyem van óbudán, és párral is szívesen ismerkedem. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Sziasztok!
50 év feletti hölgyet vagy párt keresek előny a duci telt alkat.
50 év feletti hölgyet vagy párt keresek előny a duci telt alkat.
Szombatesti 4-esünket bővítenénk Bp.-n!
Sziasztok!
sziasztok,a mai nap folyamán a XVII. keruletben és gödöllőn vagy isaszegen íszvesen megyek házhoz puncit nyalni.akit érdekel írjon 50es pasi.
Nőt párt ffit keresek kor alkat nem számít
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szopni i keresek kor alkat nem számít