Jó reggelt.
Kedves 40 feletti hölgyek, fel ajánlanám ma is szolgálataimat
akár adatlapom szerint is, de meg beszélhetünk bármit is.
Várom a jelentkező üzeneteket.
További szép napot.
Üdv. Albert
Kedves 40 feletti hölgyek, fel ajánlanám ma is szolgálataimat
akár adatlapom szerint is, de meg beszélhetünk bármit is.

Várom a jelentkező üzeneteket.
További szép napot.
Üdv. Albert
Nőt pár nyalnek kor alkat nem számít
Vasárnap, és egész jövő héten, Tiszatavi. Nudizos hajokázashoz keresek hölgyet esetleg párt
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok mi egy hetero pár vagyunk 37/42 évesek .szombat vagy vasárnap estére keresünk 2 jó méretű max 40 éves korig pasit. Vibered legyen privátba irj
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Sziasztok! Ismerkednének adatlap szerint,!
Érett nőkkel ismerkednék/kalandoznék!
Ápolt, normális 40 es pasi vagyok!
Fejér-Veszprém-Győr Moson Sopron megye!
Ápolt, normális 40 es pasi vagyok!
Fejér-Veszprém-Győr Moson Sopron megye!
Hajdúszoboszlón, ma, csütörtökon szexpartnert keresek!
Puncit kényeztetnek nyalnák!
Puncit kényeztetnek nyalnák!
70es urat szopatnék Pécsen...Telszám és beszélünk
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Párral vagy hölgyel ismerkednék. Kor ,alkat nem fontos csak a szimpátia!
Üzeneteket privátban várom!
Párral vagy hölgyel ismerkednék. Kor ,alkat nem fontos csak a szimpátia!
Üzeneteket privátban várom!
Sziasztok!
Sziasztok!
Duci vagy extra duci hölgyet keresnék Somogy megyéből tartós kapcsolat reményében.
Duci vagy extra duci hölgyet keresnék Somogy megyéből tartós kapcsolat reményében.
Sziasztok. Hölgyel ismerkednék, beszélgetnék mindenről.
Hello! Borsod közelében keresünk pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Adatlap szerint persze! Sok sikert mindenkinek.
Nőt párt ffit keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok , Bajai független,fiatalos pasi vagyok, szívesen ismerkednék formás hölggyel,aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert.