Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Párokkal ismerkednénk adatlap szerint,
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Èrettebb hölgyet kènyeztetnèk Szigetszentmiklósi otthonában.
Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
sziasztok idöseb párhoz csalakoznék szolo ff tag
Sziasztok!
Hétvégére keresünk pasit Fehérvár és környékéröl! 57éves pár.
Hétvégére keresünk pasit Fehérvár és környékéröl! 57éves pár.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kerek-nagypopós hölgy tartós barátságát keresem , Pápa és környéke....
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szia kedves Hölgy! Téged kereslek, ha elmúltál már 30, nem vagy még 70 és kicsit elhanyagoltnak érzed magad szexuális téren, vagy csak szimplán egyedül vagy. Hosszú távra keresek egy ilyen partnert .Én 49 éves, nem független férfi vagyok. Nem dohányzok, nem iszom alkoholt, rendszeresen kondi terembe járok. Kizárólag lányok és nők, párok levelét várom Veszprém és vonzáskörzetéből. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom üzeneted.
Sziasztok, hölggyel vagy párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Az adatlapomon olvasható feltételeknek megfelelő Hölgy ismeretségét keresem!
Aki ír, annak biztosan válaszolok.
Aki ír, annak biztosan válaszolok.
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Hajasbabát nekünk! Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk
Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Cegléden most valaki bármi jóra? Hely megoldott.
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk smile Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz smile
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.