Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Szép estét!
50 év feletti párral ismerkednék pest megyében alkat nem számit.
50 év feletti párral ismerkednék pest megyében alkat nem számit.
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk
Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz

50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sopronban ismerkednék intelligens párral. Sub beállítottságú partnerek is jelentkezhetnek, de nem feltétel.
Privát levelet írjatok!

Privát levelet írjatok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok
Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet akár egész estés kalandra.
Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba
Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca

Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba

Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Keresek délelőttre hellyel rendelkező ápolt férfit aki szopatni esetleg dugni is szeretne
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Sziasztok, formás hölgy vagy jó fej páros társasága lennék rendszeres randikon.Bajai független pasi vagyok.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Ki szopatna ma Komárom, Tata környékén?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!////////!!!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. 40es pár. Sok sikert mindenkinek. Privátba várjuk a leveleket.
Nekünk van helyünk, ha komolyan gondoljátok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 07:49
Törölt felhasználó (1261852)

Jó reggelt, ma du,este masszőrt keresünk hölgy részére, hely kellene.