Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Miskolci milf hölgyet keresek harisnyás szexre
Kölcsönös francia vagy egyoldaluan franciara keresek kor alkat nem számít
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek hölgyet ,párt, vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt korhatár nélkül tartós szex partneri kapcsolatra, olyat aki-akik nem kímélnének egy 53 éves pasit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok ,AKTIV férfit keresek Budapesten ,valaki ???
Párt, Párokat fogadnánk szombaton napon egy "kiadós" ismerkedésre. Ha érdekel bennneteket privátban jelezzétek. üdv: Gy és A
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Értelmes partnerekkel ismerkednék Sopronban, kortól, alkattól függetlenül. akik szeretik a közös meztelenkedést, lazább vagy akár kissé extrémebb szexuális játékokat. Szívesen volnék házibarát, (Ha lehet, priviben válaszoljatok!)
Mohácsi férfi sublányt keres. Alkalmi szex céljából. Mohács és környéke. Köszönöm
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

50 év feletti hölgyet párt keresek pest megyében.
Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok! Hosszabb távra keresnék hölgyet akivel hétvégente rendszeresen találkozhatnék!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Mi egy pár vagyunk hétvégére keresünk férfi partnert nem feltétel a bi!
Privát üzeneted várjuk.
Privát üzeneted várjuk.
+60+70+80-as hölgyet ,párt keresek hosszú távú diszkrét kapcsolatra!!,...,keress privátban!!
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA környékén szívesen találkoznék hölgyel v lánnyal, február 22 kén 16 órra után!
Üzit privátba kérném, elérhetőséget
Üzit privátba kérném, elérhetőséget