Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Idős hölgyet keresek aki szeretné ha egy fiatal kemény farkú srác megcsinálja tisztességesen! ( nincs felső korhatár )
Sziasztok, nagy bimbis hölgy? Ismerkedni? Privát?
Kecskemét vagy környékén keresek nagymellű nőt! Kor nem fontos, csak szép nagy melleid legyenek!
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok, csinos hölggyel -párral ismerkednék, ha lehet hosszabb távra.Bajai diszkrét, független pasi vagyok.
Sopronban ismerkednék kedves, nyitott, intelligens párral hosszabb távra is
kecskeméti párt keresek,lehet bi is.
Megismerkednék 40 feletti ápolt kíváncsi hetero úrral,akit izgatna egy közös hoki esetleg orál egy igényes ápolt sráccal.Pestmegyei vagyok,de Budapesten is találkozhatunk!Maximálisan diszkrét vagyok!

Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
40-es, 50-es bi pasit, párt, hölgyet keresünk...
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!

Extra nagy méretű szeméremajkakkal rendelkező hölgyet kényeztetnék orálisan, akár órákon ár
Idősebb molett hölggyel ismerkednék Zalaegerszegen. Privátban üzenj.